Fotó MagazinVENICE DESIGN: Kaszás Tamás fotói

Fotó Magazin | 2018. Május 28., Hétfő 09:00

A VENICE DESIGN az egyik legnagyobb nemzetközi design kiállítás, amely immár harmadik alkalommal kerül megrendezésre a Velencei Biennále eseményével párhuzamosan a Palazzo Michiel történelmi falai között.

2018. május 26 -  november 25. között a kiállításon megjelenő METU-s installáció a Művészeti és Kreatívipari Kar hallgatóinak innovatív munkáin keresztül, a kortárs művészet eszközeivel az egész intézmény flexibilis, kreatív struktúráját mutatja meg, azt az előremutató oktatási modellt, amely a 21. század kihívásaira reflektál. A rendhagyó válogatásban a METU 42 hallgatójának munkája jelenik meg, közöttük több OMDK díjazott, valamint hazai és nemzetközi sikereket elért alkotások is. Látható lesz Kaszás Tamás Fotográfia szakon készített, a 35. Magyar Sajtófotó Pályázaton nyertes Miskolci Elvis diplomasorozata.

 

„Amikor egy fotóriporter a helyszínre érkezik, nem mindig tudja mi vár rá, de meg kell oldania a feladatot, méghozzá jól. Ezt a kihívást szeretem.”

 

833a0199153ae94af3aaecb7546e820229a43731.png


Kaszás Tamás Fotográfia alapszakon fotóriporter specializációján diplomázott. Számára a fotózás örök kihívás, a megoldandó feladat és az ebben rejlő mozgalmasság az inspiráló. Megörökíteni a pillanatot úgy, ahogy akkor és ott ő látja. Az egyetemi évek alatt számos METU-s eseményen - nyílt napok, kiállítás megnyitók, diplomavédések - készített fotósorozatot, amelyek az intézmény felületein - honlap, közösségi oldalak, kiadványok - folyamatosan felbukkannak, hiszen egy belső szem a legjobb az egyetemen zajló élet leghűbb bemutatására.

 

A Venice Dedign kiállításról: Palazzo Michiel
További információ a METU kiállításáról

Share |
top

A hozzászóláshoz kérjük jelentkezzen be, ha még nem regisztrált a regisztráció linken megteheti!

E-mail

Jelszó

Regisztráció | Elfelejtett jelszó

bottom
Impresszum
Betöltés: 0.103707 másodperc.