Fotó MagazinÚjdonságok: FUJIFNON MKX18-55mmT2.9 és MKX50-135mmT2

Fotó Magazin | 2018. Február 27., Kedd 20:00

Új, nagy teljesítményű mozifilm objektívek az X Széria tükör nélküli digitális fényképezőgépeihez: FUJIFNON MKX18-55mmT2.9 és FUJINON MKX50-135mmT2.

hirdetés

A FUJIFILM vállalat (elnök: Kenji Sukeno) büszkén jelenti be tükör nélküli X Szériás digitális fényképezőgépeihez az új FUJINON MKX18-55mmT2.9 (MKX18-55mm) és FUJINON MKX50-135mmT2.9 (MKX50-135mm) cserélhető objektívek 2018 júniusi megjelenését. A lencsék nagy optikai teljesítményt és kényelmes működtetést biztosítanak professzionális videofelvételek elkészítéséhez. Az MKX18-55mm és az MKX50-135mm az első teljesen manuális mozifilmobjektív, melyek kompatibilisek az X Szériás cserélhető objektívekkel. 35 mm-es formátumban az MKX18-55mm 27 mm-től 84 mm-ig terjedő fókusztávolsággal míg az MKX50-135 mm-es 76 mm-ről 206 mm-es fókusztávolságot takar. Az X Széria egyedi színvisszaadási technológiájával kombinálva az MKX objektívek tovább növelik a professzionális videofelvételi tartományt.

fujinon.jpg

Az interneten megosztott filmek és videók népszerűségének gyors növekedése növelte a lehetőséget a viszonylag kis költségvetésű filmek digitalis kamerák használatával való felvételére. Ezért a Fujifilm 2016-ban megjelentette a "FUJIFILM X-T2" kamerát, amely támogatja a 4K videofelvételeket. A FUJIFILM X-H1 kamerát a közelmúltban jelentették be, amely számos új vagy továbbfejlesztett videó funkciót tartalmaz, mint például az "5 tengelyes képstabilizációt (IBIS), amelynek maximális értéke 5,5 lépés * 1, az új "ETERNA" filmszimulációt, amely ideális filmek készítéséhez és "1080 / 120P nagysebességű video mód" felvételre.

 

fujinon2.jpg


A videóprodukciók növekedése keresletet teremtett a videósok és az operatőrök táborában filmkészítéshez optimalizált objektívekre. A hagyományos mozifilmes objektívek általában nagyobbak, nehezebbek és drágábbak voltak, mint a videósok igényeinek kielégítéséhez szükséges fotográfiai objektívek. A Fujifilm 2017 februárjában megjelentette az E bajonettes * 2 kamerák MK lencséjét, amelyek kompakt és könnyű kialakításuknak köszönhetően könnyedén kezelhetők. Megfizethető árfekvésük és könnyed kialakításuk ellenére az E bajonettes lencsék ugyanolyan optikai teljesítményt és működtethetőséget kínálnak, mint a drága mozifilmes objektívek. Az új MKX objektívek ugyanazokat a stílusbeli koncepciókat tartalmazzák, mint az E bajonettes MK lencsék, de már kompatibilisek a Fujifilm X Szériás X bajonettes kamerájival is. Az új MKX lencsék elektromos érintkezőkkel kommunikálnak a fényképezőgéppel, amely nem csak a * 3 torzítást és a szín / fényerő árnyékolást korrigálják, de különböző színkifejezéseket is kínálnak a Fujifilm Filmszimulációs módjainak segítségével.
Az"MKX18-55mm" és az"MKX50-135mm" lefedi a videófelvételek 18-135 mm-es leggyakrabban használt gyújtótávolságát, és egy állandó T2.9 * 4 rekeszértéket biztosít a teljes zoom tartományban, kis mélységélességet és gyönyörű bokeh hatást kínálva. Az objektívek videófelvételek készítéséhez optimalizáltak, mivel zoomolás közben minimálisra csökkentik a fókusz és az optikai tengely elmozdulását, és csökkentik a lencse lélegzését (a látószög megváltozása a fókuszálás során). A lencsék három gyűrűvel is rendelkeznek, amelyek lehetővé teszik a fókusz, a zoom és az írisz (rekesz), manuális és független működtetését, mindegyik 0,8M (modul) 54-es sebességfokozattal rendelkezik. A fókuszgyűrűk akár 200 fokkal is teljesen elforgathatók megkönnyítve a pontos fókuszálást. A fenti tulajdonságok miatt az objektívek kényelmesen és könnyedén használhatók.

 

fujifilm.hu

Share |
top

A hozzászóláshoz kérjük jelentkezzen be, ha még nem regisztrált a regisztráció linken megteheti!

E-mail

Jelszó

Regisztráció | Elfelejtett jelszó

bottom
Fontosnak tartod-e az épületről készített fotókat?

Impresszum
Betöltés: 0.125777 másodperc.