Fotó MagazinÚjdonságok az Impossible Projektnél!

Fotó Magazin | 2017. Április 28., Péntek 19:00

Az instant szerelmeseire gondolva az Impossible Projekt piacra dobta nyári polaroid filmjeit, amiknek specifikációja a pink és mentazöld keret.

hirdetés

Függetlenül attól, hogy a nyaralást tervezitek vagy épp a nyári fesztiválokra készültök, remek kísérők lehetnek ezek a vibráló színű filmek. Hangulattól függően választhattok, hogy zöld vagy rózsaszín keret fogja közre emlékeiteket, mindeggyikkel nagyon jól fog kinézni. Az Impossible speciális kiadású filmsorozatának kibővítése, ez a legújabb kiadás kifejezetten a Polaroid® 600 típusú és Impossible I típusú kamerákhoz készült. 

 

004650_600_Pink_Frame_LucileLeDoze copy.jpg

 

004655_600_Mint_Frame_FrancescoSambati.jpg

 

004655_600_Mint_Frame_LucileLeDoze.jpg

 

Szerencsére még mindig könnyen beszerezhetőek a réggi 600-as Polaroid kamera, ha szeretnétek kipróbálni a polaroid-élményt, kérjétek kölcsön a nagymamától vagy vegyetek pár ezer forintért a bolhapiacon egy gépet, a filmet pedig a gyártó oldaláról tudtátok megrendelni. A filmkazettába van beépítve az elem, így azt külön nem kell beszereznetek.

 

 

004655_600_Mint_Frame_luideglialtri.jpg

 

004655_600_Mint_Frame_Simon Kubiena.jpgCover_600_Mint_Frame_Pack.pngPink_Frame_600 Robin Bervini.png

 

Ha valami extrémebbre vágytok, ebben a hónapban megjelent a fekete keretbe foglalt rózsaszín polaroid film is. Ez a széria a népszerű Duochrome filmcsalád legújabb része. A Duochrome filmrel készített felvételek nagy kontrasztú színárnyalatai lehetővé teszik a fotósok és a művészek számára a feltűnőbb és szokatlanabb képek készítését.

 

További információ: www.the-impossible-project.com

 

Credit - Kalegin Michail 2cropped.png

Share |
top

A hozzászóláshoz kérjük jelentkezzen be, ha még nem regisztrált a regisztráció linken megteheti!

E-mail

Jelszó

Regisztráció | Elfelejtett jelszó

bottom
Fontosnak tartod-e az épületről készített fotókat?

Impresszum
Betöltés: 0.111565 másodperc.