Fotó MagazinÚj Sony csúcstelefon fotósoknak

Fotó Magazin | 2018. Április 16., Hétfő 19:00

Új Sony csúcstelefon fotósoknak
A Sony összes új fényképezőgépes innovációija ezúttal egyetlen okostelefonban talált helyet.

hirdetés

Két hónapja, hogy a Sony az idei Mobil Világkongresszuson bejelentette a legújabb csúcskészülékét, az Xperia XZ2-t, de már megérkezett a prémium változat, ami  Xperia ZX2 Premium néven kerül majd forgalomba a nyár folyamán.

 

 

Az új Motion Eye™ kamera a Sony több évtizednyi innovációjának eredményét rejti, és segítségével úgy örökítheted meg az életed pillanatait, ahogy egyetlen más okostelefonnal sem. Az α™ és a Cyber-shot™ termékcsaládnál felhalmozott tudást felhasználva készül, ezért hihetetlen képek és videók rögzítésére képes.

 

A világ megörökítésének úttörő módszere

 

A szuperlassítás és a Prediktív rögzítés funkció révén az új Motion Eye™ kamera az emberi szem számára láthatatlan mozzanatok megtapasztalását is lehetővé teszi. Minden eddiginél gyorsabb és intelligensebb képfeldolgozást valósít meg a kivételes képminőség érdekében, ehhez pedig a jelenlegi legjobb mozgásérzékelő technológiánk társul.

 

Megérkezett a szuperlassítás

 

A Motion Eye™ kamera egészen kivételes: másodpercenként 960 képkocka rögzítésével a szuperlassításos lejátszás az élet rejtett csodáit is képes feltárni. A felvétel lassítása négyszeres a más okostelefonokkal1készített videókhoz képest, ezért minden drámai pillanat és részlet láthatóvá válik.

 

Kapj el minden mosolyt

 

Soha többé nem maradsz le a váratlan pillanatokról, legyen az a világ legédesebb mosolya vagy akár egy légi parádé. A Predictive Capture az exponáló gomb megnyomása előtt másodpercekkel automatikusan elkezdi menteni a képeket a gyorsítótárba.

 

experi2.jpg

 

Készíts fotókat, amelyekben ott van a hűha

 

A Motion Eye™ kamera csodálatos képminőséget ad akár gyenge fényviszonyok, illetve ellenfény esetén is.

experi1.jpg

Extraéles felvételek mozgó témákról

 

Az Xperia XZ Premium Automatikus élességállításos sorozat funkciója nyomon követi és sorozatban élesen rögzíti a mozgó témákat, így nincs többé elmosódott sportfotó

 

Zökkenőmentes és stabil felvételkészítés

 

Ha kerékpározás vagy kocogás közben próbálsz videót rögzíteni, a felvétel gyakran remeg, rázkódik. A SteadyShot™ 5 tengelyes képstabilizálás2 öt különböző irányban kiegyenlíti a rázkódásos mozgásokat, így a videó képe éles és remegésmentes.

 

Kreatív irányítás

 

A manuális élességállításnak és zársebesség-szabályozásnak köszönhetően tovább bővül az alkotói szabadságod.

 

experi3.jpg

 

Készíts szupersztáros szelfiket

 

A 13 megapixeles, előlapi kamera, az elismert, 1/3,06”-os, gyenge fényviszonyokat is jól kezelő fényérzékelő, valamint a 22 mm-es, széles látószögű objektív lehetővé teszi, hogy fantasztikus szelfiket készíts, amelyeket aztán mindenki tovább akar osztani.

 

www.sony.hu

Share |
top

A hozzászóláshoz kérjük jelentkezzen be, ha még nem regisztrált a regisztráció linken megteheti!

E-mail

Jelszó

Regisztráció | Elfelejtett jelszó

bottom
Impresszum
Betöltés: 0.103006 másodperc.