Fotó MagazinÚj Canon CJ18ex7.6B KASE kompakt objektív

Fotó Magazin | 2020. Április 21., Kedd 16:00

A Canon bejelentette, hogy kibővíti nagyteljesítményű, 2/3” 4K cine objektív szériáját, a kompakt és könnyű CJ18ex7.6B KASE modellel, mely egyik előnye a jó ár-érték aránya.

A stúdióban készített felvételekhez sokrétűen használható a 2/3” 4K-os cine zoomobjektív: 18x-es zoom, fókusztávolsága 7,6–137 mm, okosan kialakított új, telekonverter nélküli dizájnja kisebb és könnyebb testet eredményezett.


Kiváló 4K optikai minőség

 

Mivel a tévéstúdiók sorra állnak át a 4K rendszerekre és munkafolyamatokra, a Canon is egyre szélesebb kínálatot fejleszt a 4K objektívekből.  A Canon CJ18ex7.6B KASE éles 4K-felbontást biztosít a képernyő közepétől a széléig. Ez az objektív tiszta képeket állít elő, minimális kromatikus aberrációval és színhibával a fluorit és UD üveg optimalizált elrendezésének köszönhetően. A CJ18ex7.6B KASE speciális üvegbevonattal és gondosan megtervezett belső lencsetartóval rendelkezik, amely megakadályozza a visszaverődést, minimalizálva a fényfoltokat és a ghosting hatást. Így nagy tonális telítettségű, tiszta és kontrasztos felvételek készíthetők a HDR támogatásához. Mindez, a legújabb BT.2020 színtéren alapuló aberráció korrekciós adatokkal együtt, magasabb színvonalú képet biztosít valósághűbb textúrákkal és mélységgel – ami például interjúk készítésénél fontos.
Kompakt, ergonomikus kialakításA CJ18ex7.6B KASE ergonomikus kialakítású markolata kényelmesen illeszkedik a kézbe, könnyebben irányítható. Kis súlya ellenére strapabíró a felépítése, ami a felhasználó számára robusztusságot és mobilitást biztosít, ami a dokumentum- és riportfilm stílusú tartalom felvételéhez szükséges.

 

case.png


Fokozott kompatibilitás

A CJ18ex7.6B KASE lehetővé teszi a rendkívül pontos helyzetinformációk kiolvasását a fókusz, a zoom és az írisz vezérléséhez a 20-pines csatlakozókkal, amelyek biztosítják a különféle virtuális stúdiórendszerekbe való integrációt, még akkor is, ha a fókusz- és a zoomvezérlő teljes szervobeállítással van csatlakoztatva. A nagy felbontású 16 bites kódoló biztosítja, hogy az objektív beállításokban pontos helymeghatározási információt kaphatunk, lehetővé téve a könnyű kalibrálást a tényleges és a virtuális képek összeillesztésekor. 
 A CJ18ex7.6B KASE várhatóan júniusban kerül forgalomba. További információért kattintson ide: https://www.canon.hu/broadcast/cj18ex-7-6-b-kase/


Share |
top

A hozzászóláshoz kérjük jelentkezzen be, ha még nem regisztrált a regisztráció linken megteheti!

E-mail

Jelszó

Regisztráció | Elfelejtett jelszó

bottom
Impresszum
Betöltés: 0.184020 másodperc.