Fotó MagazinPowerShot SX730 HS szuperzoomos kompakt a Canontól

Fotó Magazin | 2017. Április 07., Péntek 05:00

A Canon PowerShot SX terméksorozat legújabb tagja egy kompakt kivitelű szuperzoom digitális fényképezőgép, mely elsősorban azoknak lesz a kedvence, akik jobban élvezik az utazást, mint a cipekedést.

Annak ellenére, hogy az új PowerShot SX730 HS kényelmesen elfér egy nadrágzsebben nagyon komoly technológiát rejt magában:  20,3 megapixeles CMOS-érzékelője, DIGIC 6 processzora, és az 5,9 kép / másodperces sorozatfelvételi sebessége gondoskodik róla, hogy tulajdonosa soha ne szalassza el a fontos pillanatokat. Nagy teljesítményű zoom és kiváló minőség A PowerShot SX730 HS 40×-es zoomtartománya 35 mm-es formátumban 24–960 mm-es átfogást biztosít, így a közeli és a távoli képek készítéséhez egyaránt tökéletes megoldást kínál. A csupán 39,9 mm vastag fényképezőgép igazi útitárs: autofókusza 0,12 másodperc alatt élesít, a 8 üzemmódú intelligens képstabilizátornak és a videókészítést támogató öttengelyes dinamikus képstabilizátornak köszönhetően bemozdulás-mentes képet kapunk még olyan helyzetekben is, amikor nincs lehetőség állvány használatára.

 

11d409ba-e58f-4fc2-8ea3-9bc59295c655.jpg

A képstabilizálás előnyei az elkészült Full HD videók visszanézésekor vállnak igazán kézzelfoghatóvá.Kreativitás – egyszerűen A “Creative Shot Mode” bekapcsolásával egészen kreatív fotók készíthetőek egyetlen gombnyomással: a készülék öt különböző változtat készít ugyanarról a témáról különféle szűrők és effektek használatával. Az Instagram™ történetek kreativitását fokozza a ’Short Clip Movie’ üzemmód, amely 4-5 másodperces Full HD klipeket készít többféle, például lassított és gyorsított lejátszási lehetőséggel. A nagyméretű, dönthető 7,5 centiméter átlójú LCD-képernyővel pedig a legnehezebb szögekből is könnyen lehet felvételeket készíteni. 

 

1922e00a-8e1b-4d3a-92fe-074a4e4f3a55.jpg


Kapd le, oszd meg, emlékezz rá Wifin keresztül okostelefonhoz csatlakozva a felhasználó azonnal megoszthatja a legfontosabb pillanatokat barátaival és családtajgaival.  A fényképezőgép és az okostelefon folyamatos kommunikációját Bluetooth®-kapcsolat is támogatja, így a képek anélkül is visszanézhetőek egy okoseszközön, hogy a gépet kivennénk a táskából. Bluetooth®-on keresztül1 az okostelefont távkioldóként lehet használni, ami például csoportos szelfik készítésekor praktikus. A Camera Connect App alkalmazással okostelefonon keresztül egyszerűen szinkronizálható a fényképek készítési helye a GPS-adatokkal, így a felhasználó mindig pontosan tudni fogja, mit hol fotózott le.

 

197b76aa-77c2-4c36-9836-f4f3dae2112c.jpg

 

A PowerShot SX730 HS főbb előnyei:

Nem egészen 40 mm vastag vázban egy 960 mm-es zoomobjektív

Éjjel-nappal tökéletesen rögzíti az emlékezetes pillanatokat 

Kiváló minőségű videók full-HD felbontásbanKönnyen kezelhető

Bluetooth-, és wifitámogatása révén egyszerű a képek megosztása

 

www.canon.hu

Share |
top

A hozzászóláshoz kérjük jelentkezzen be, ha még nem regisztrált a regisztráció linken megteheti!

E-mail

Jelszó

Regisztráció | Elfelejtett jelszó

bottom
Fontosnak tartod-e az épületről készített fotókat?

Impresszum
Betöltés: 0.104227 másodperc.