Fotó MagazinPanasonic az IFA 2018 szakvásáron

Fotó Magazin | 2018. Augusztus 28., Kedd 14:00

Az idén százéves évfordulóját ünneplő Panasonic a „Jobb életért, Jobb világért" filozófia jegyében tervezett termékeit és megoldásait mutatja be az IFA 2018 szakvásáron.

 A vállalat egyben izgatottan tervezi már az elkövetkező száz év innovációit is. A Panasonic stand idén teljes egészében az élményekről szól majd rengeteg interaktív programmal, ahol a látogatók kipróbálhatják és tesztelhetik az újdonságokat.

A Panasonic az IFA 2018 5,2a/b csarnokában ismerteti legújabb izgalmas termékeit és technológiáit. A sajtótájékoztatók legfontosabb hírei folyamatosan elérhetőek lesznek a Panasonic IFA honlapján a www.panasonic.com/ifa oldalon.

 

Digitális képalkotás


Ezen a standterületen mutatkoznak be a legújabb prémium termékek, köztük a G9, a GH5 és a GH5S, de interaktív tesztelésre is lehetőség lesz. Egy versenyautós sarkot is berendeztek, hogy témában se legyen hiány. A tematika egyik fénypontja a nemrég bemutatott DMC-LX100 II, amely az elismert DMC-LX100 prémium kompakt fényképezőgép utóda. A formáját az LX100-tól örökölte, de a pixelszám 21,7 megapixelre nőtt, ráadásul további fókuszválasztási funkciókat is kapott, hogy a fotózás szerelmeseinek még jobb élményben lehessen részük fényképezés közben. A látogatók „hegymászós” környezetben fotózhatják magukat, és a lélegzetelállító képeket a helyszínen kinyomtathatják, hogy azután magukkal is vihessék őket. 

 

IFA2018_pressbanner.png

Share |
top

A hozzászóláshoz kérjük jelentkezzen be, ha még nem regisztrált a regisztráció linken megteheti!

E-mail

Jelszó

Regisztráció | Elfelejtett jelszó

bottom
Impresszum
Betöltés: 0.103741 másodperc.