Fotó MagazinMegérkezett: Canon CN-E20mm T1.5 L F objektív

Fotó Magazin | 2018. Március 28., Szerda 09:00

A Canon bemutatta CN-E20mm T1.5 L F névre keresztelt full frame formátumú, nagy fényerejű, EF bajonettzáras cine prime objektívjét, amellyel kiemelkedő minőségben készíthetők 4K felvételek.

Kiváló optikai képességeinek és minőségi felépítésének köszönhetően a CN-E20mm T1.5 L F lenyűgöző 4K felvételek készítését teszi lehetővé, és még sokoldalúbbá teszi az aktuális cine prime objektívválasztékot. 

 

Kiváló optikai teljesítmény 

 

A CN-E20mm T1.5 L F nagy átmérőjű aszférikus lencséje és az alapanyagként használt alacsony diszperziójú üveg segít kiküszöbölni a szférikus aberrációt és az egyéb zavaró optikai jelenségeket, rendkívül tiszta képet eredményezve. A T1.5 rekesznyílásnak köszönhetően a CN-E20mm T1.5 LF gyenge fényviszonyok között is lenyűgöző 4K felvételeket készít, ami ideális a természetfilmekhez. A kreatív lehetőségek fokozása érdekében a CN-E20mm T1.5 L F kiváló rekesznyílás-értéke és a 11 tagú írisz természetes elmosódási effektust hoz létre, amivel háromdimenziós háttér-elhomályosítás (bokeh hatás) érhető el, még látványosabb mélységélességgel. A csökkentett focus breathingnek (élességállítás közben változó fókusztávolság) köszönhetően a CN-E20mm T1.5 L F tűéles fókuszálást biztosít a stabil felvételkészítéshez.  

 

cin.gif

 

Rendkívüli kompatibilitás, tartósság és üzembiztosság

 

A nemrégiben bemutatott EOS C700 FF kamerával, valamint az EOS-1D C-vel és egyéb full frame formátumú kamerákkal kompatibilis CN-E20mm T1.5 L F kiváló minőségű felvételek készítését teszi lehetővé. A CN-E20mm T1.5 L F képátmérője a 35 milliméteres full frame formátumnak felel meg, így még több kreatív lehetőséget biztosít. A bajonettcsatlakozónál beépített gumigyűrű stabil cseppvédelmet biztosít, így zordabb forgatási körülmények között is megbízhatóan állja a sarat.  A CN-E20mm T1.5 L F a többi Canon EF Cinema objektívhez hasonlóan épül fel, így a Canon-felhasználóknak ismerős lesz a forgótárcsa helyzete, az elülső átmérő, a teljes hossz és a forgatási szög is. Az új foszforeszkáló elülső jelzők gyenge fényviszonyok mellett is jobban láthatók, míg a fókuszgyűrű az objektív bal és jobb oldalán is jelzi a számokat, hogy mindkét oldalról ellenőrizni lehessen a távolságbeállítást. A CN-E20mm T1.5 L F professzionális szintű, 300 fokos elforgatási szöggel rendelkezik, és a fókuszáláskor pontosan a megfelelő ellenállást fejti ki. Az expozíció és a természetes megvilágítás fehéregyensúlyának összehangolásával a CN-E20mm T1.5 L F minden felvételnél garantálja a kiváló minőséget. A keresőben megjelenített objektívadatok lehetővé teszik a felhasználó számára, hogy könnyebben azonosítsák a felvételeket, leegyszerűsítve a szerkesztési és az utómunkálati folyamatot. 

 

cin2.png

 

A Canon CN-E20mm T1.5 L F fő jellemzői

 

Nagy fényerejű, 20 mm-es 4K cine prime objektív

118,4 mm hosszú, és mindössze 1,2 kg

T1.5 maximális rekesznyílás

Kiváló képminőség

Kiváló optomechanikai kialakítás és tartósság

 

www.canon.hu

Share |
top

A hozzászóláshoz kérjük jelentkezzen be, ha még nem regisztrált a regisztráció linken megteheti!

E-mail

Jelszó

Regisztráció | Elfelejtett jelszó

bottom
Impresszum
Betöltés: 0.103170 másodperc.