Fotó MagazinLumix GH5 – hatalmas siker az előrendelési kampány!

Fotó Magazin | 2017. Március 31., Péntek 17:00

A Lumix GH5 már a hivatalos forgalmazás megkezdése előtt elnyerte a fotózás és videókészítés szerelmeseinek szívét.

hirdetés

 A japán cég - figyelmbevéve vásárlói igényeit - már 2017. február 10-étől előrendelési kampányt indított egy akció keretében. A kezdeményezés rendkívül népszerűnek bizonyult a fotózásért és videózásért rajongók körében. Az előrendelési kampány március 20-án végül óriási sikerrel zárult, ami bizonyítja, hogy a Lumix GH5-nek hatalmas mértékű érdeklődést és várakozást sikerült kiváltania.Az elsőként megrendelt fényképezőgépek már útjukra indultak, tulajdonosaik hamarosan elsőként próbálhatják ki azokat. Az előrendelési kampány egy akcióval együtt volt elérhető az érdeklődők számára: a jövőbeli GH5 tulajdonosok öt évre szóló garanciát és egy DMW-SFU1 szoftver kulcsot kaptak extraként, amellyel elérhető a V-LogL videó-funkció.

 

Panasonic-GH5.jpg

 

A szoftver kulcs ugyanakkor a LUT-funkciót (Look Up Table) is aktiválja a fényképezőgépben, amely a V-LogL üzemmódban készült videók lejátszását teszi lehetővé. 
„Már a Lumix GH5 marketing és értékesítési kampányainak kialakításánál tudtuk, hogy ez a fényképezőgép biztos sikerre született. Már elődjéről, a Lumix GH4-ről is számos professzinális felhasználó vélekedett úgy, hogy az egyik legjobb eszköz, amivel valaha dolgozott. Mindez még izgalmasabbá teszi a GH bevezetését a piacra, amelynek célja, hogy a felhasználók igényeit közelebb hozza a minőségi filmkészítéshez és a tökéletes kép elkészítéséhez.” — mondta lelkesedését nem leplezve Klara Ufnalewska, a Közép- és Kelet-Európai régióért felelős PR manager.
„Jobb élet, jobb Világ” — ez a gondolat kíséri a Panasonic mérnökeinek minden lépését. A japán szellemiség jegyében gyártott számos sikeres innovatív eszköz támasztja mindezt alá. A GH sorozat legújabb mestermunkája csak tovább erősíti a trendet, amelyet sokan szeretnének követni. 

 

www.panasonic.com

Share |
top

A hozzászóláshoz kérjük jelentkezzen be, ha még nem regisztrált a regisztráció linken megteheti!

E-mail

Jelszó

Regisztráció | Elfelejtett jelszó

bottom
Fontosnak tartod-e az épületről készített fotókat?

Impresszum
Betöltés: 0.117800 másodperc.