KODAK PRINTOMATIC Instant-Print Camera

Fotó Magazin | 2017. Szeptember 13., Szerda 06:00

Az Eastman Kodak Company és a C+A Global bejelentette új instant kameráját. A Kodak Printomatic képes azonnal kinyomtatni a vele készült fényképeket, így fizikailag is megörökítve a pillanatot.

KodakPrintomatic1_720.jpg

A 10 megapixeles, microSD kártyával működő, 2x3"-es (kb. 5x7,62 cm-es) KODAK ZINK fotópapírra nyomtató kis fényképező családi alkalmakra, bulikba és vakációra is kiváló, hiszen a vele készülő, akár ragyogó színekben pompázó, akár fekete-fehér képeket azonnal kinyomtathatjuk. Sőt, nyomtatás közben is lehet vele fotózni.

A Kodak Printomaticnak köszönhetően a képeink nem fognak mindörökre elveszni a mobiltelefonunk vagy a számítógépünk memóriájában, hanem azonnal kézzel fogható (sőt, vízálló, strapabíró) fényképeket nyomtat nekünk. A kis fényképező egyszerre nyújt nosztalgikus és modern élményt a család vagy baráti társaság minden tagjának.

KodakPrintomatic2.jpgA Kodak Printomaticra került egy apró vaku, beépített lithium-ion akkumulátora van, és szürke ill. sárga színben lesz elérhető. Az amerikai ára 70 dollár.

KodakPrintomatic3.jpg 

A Kodak Printomatic egyébként csak az első darabja egy új terméksornak, melyet még ez évben és jövőre fog piacra dobni a Kodak. 

KodakPrintomatic4.jpg

A termék angol nyelvű honlapja: www.kodak.com/go/printomatic

 

 

(-)

Share |
top

A hozzászóláshoz kérjük jelentkezzen be, ha még nem regisztrált a regisztráció linken megteheti!

E-mail

Jelszó

Regisztráció | Elfelejtett jelszó

bottom
Fontosnak tartod-e az épületről készített fotókat?

Impresszum
Betöltés: 0.349047 másodperc.