Fotó MagazinItt a Canon ultrakompakt nyomtatója, a SELPHY CP1300

Fotó Magazin | 2017. Augusztus 10., Csütörtök 10:00

A Canon bejelentette új, SELPHY CP 1300 típusjelzésű, ultrakompakt kivitelű fotónyomtatóját, amelynek szolgáltatásai igazodnak a mai, digitális
világban jártas felhasználókhoz.

Beépített wifi-támogatása révén egyszerűen és nagyon gyorsan– kevesebb, mint 60 másodperc alatt – képes okostelefonról vagy digitális fényképezőgépről képeket nyomtatni. 

 

Kiváló minőségű fotók akár 47 másodperc alatt

 

A SELPHY CP 1300-as nyomtató festékszublimációs nyomtatási technológiája révén otthon is fotólabor minőségben lehet kinyomtatni a családi fotókat: a készülék 16,3 millió színárnyalatot, és színenként 256 árnyalatot képes előállítani, így a vele kinyomtatott képek színei valósághűek lesznek. Egyetlen gombnyomással lehet választani fényes és hárfomféle félfényes bevonat közül anélkül, hogy ehhez szükség lenne akár a papír, akár a tinta cseréjére. A nyomatok csupán 47 másodperc alatt készülnek el a fotólaborokban megszokott minőségben, a bevonat pedig hosszan tartó minőségetgarantál, és óvja a képeket az ujjlenyomatokkal és szennyeződésekkel szemben. A nyomtatás előtt a SELPHY CP 1300 automatikusan felismeri a képek témáját és hátterét, eltávolítja a képzajt, valamint javítja a fényességet is. Ezzel a nyomtatóval igazolványképet is nagyon egyszerűen lehet házilag nyomtatni az arckeretező segítségével, ráadásul közvetlenül a nyomtatón igény szerint kiválasztható a nemzetközileg elfogadott 43 különböző képméretek valamelyike. A nyomtatott vágásminta pedig lehetővé teszi a kinyomtatott igazolványképek precíz kivágását úgy, hogy a fotópapírból a lehető legkevesebb vésszen kárba.

 

selphycp1300-1.jpg

 

Nyomtatás akár az otthontól távol is

 

A SELPHY CP 1300-as beépített wifi-támogatásának köszönhetően kábelek nélkül is közvetlenül lehet nyomtatni rá akár wifis fényképezőgépről, okostelefonról, táblagépről, gyakorlatilag bármikor. A nyomtató egyaránt kompatibilis az Apple iOS ™ és Android ™2 platformokkal, valamint támogatja az AirPrint ™ and Mopria ® nyomtatási technológiákat, amelyek lehetővé teszik, hogy a nyomtatás elvégzéséhez bármilyen külön applikációt kelljen telepíteni a mobil eszközre. Emellett a nyomtatót SD-kártya foglalattal is felszerelték, amelyről ugyancsak tud fényképeket nyomtatni. A nyomtató oldalára egy opcionálisan megvásárolható, nagy kapacitású akkumulátoregységet is csatlakoztatni lehet, ezáltal a SELPHY CP 1300-vel akár olyan helyen is lehet nyomtatni, ahol nincs a közelben hálózati áram, például akár a családi piknikezés alatt is. A wifi-támogatásnak köszönhetően a családtagok és barátok saját eszközeikről közvetlenül is tudnak nyomtatni a helyszínen, és egy-egy oldalra akár nyolc fotót tartalmazó montázst is lehet nyomtatni.

 

selphycp1300-2.jpg

 

A SELPHY CP 1300-as egy sor egyéb felhasználásra is alkalmas a családi fotók és igazolványképek nyomtatása mellett, akár üdvözlőkártyát vagy névjegykártya méretű matricákat is lehet készíteni,amelyekkel egyedivé tehetők az ismerősöknek szánt ajándékok. A printerrel emellett az Instagraméhoz hasonló, négyzetes formátumú képeket is lehet nyomtatni, amelyekre olyan szűrőket is rá lehet húzni, amelyek révén azok úgy néznek ki, mintha egy hagyományos igazolványkép-automatában készültek volna.

 

Stílusos és nagyon egyszerű kezelni

 

A SELPHY CP 1300-ast úgy tervezték, hogy mindenki egyszerűen boldoguljon a kezelésével, a 8,1centiméteres átlójú érintőképernyőjén látható ikonok egyértelművé teszik az egyes funkciók elérését, ráadásul a kihajthatóságának köszönhetően akár szabadtéren is jól látható a képe. Maga a nyomtató három különböző színben (fekete, fehér és rózsaszín) érhető el, tervezői pedig olyan dizájnnal látták el, amely beleillik az otthoni környezetbe.

 

www.canon.hu

Share |
top

A hozzászóláshoz kérjük jelentkezzen be, ha még nem regisztrált a regisztráció linken megteheti!

E-mail

Jelszó

Regisztráció | Elfelejtett jelszó

bottom
Fontosnak tartod-e az épületről készített fotókat?

Impresszum
Betöltés: 0.110260 másodperc.