Fotó MagazinÚj VCT-SGR1 markolatot a Sonytól

Fotó Magazin | 2018. Június 22., Péntek 10:00

A Sony Electronics bejelentette a VCT-SGR1-t, amely egy sokoldalú és kompakt új markolat az RX0 és RX100 sorozatú fényképezőgépekhez

hirdetés

Az új VCT-SGR1 ideális vlogoláshoz, úti fotózáshoz és videokészítéshez, önarcképekhez és sok egyébhez. Egy függőleges állású fényképezőmarkolat, mely a Sony RX0 és RX100 sorozatú fényképezőihez illeszthetői egy Multi/Micro-USB csatlakozóval. Rendkívül kompakt és könnyű, lefelé 70, felfelé pedig 100 fokig dönthető, így segítségével kis és nagy látószögű képek, valamint önarcképek is készíthetők. A markolat tetején számos gomb található a zárkioldáshoz, a videofelvétel elindításához és leállításához, valamint a zoomoláshoz,[i] melyek az ujj hegyével vezérelhetők jobb és bal kézzel is. Emellett a markolat alsó része kinyitható, és állványként használható, így ideális tartozék a csoportképekhez vagy a gyenge fényviszonyok melletti felvételekhez, mert elkerülhető vele a fényképezőgép remegése alacsony zársebességek esetén.

 

sony markolat.jpg

 

Az új VCT-SGR1 markolat Európában várhatóan idén júliusban kerül a boltokba.[i] A zoomvezérlő funkció nem érhető el a zoom nélküli modellek esetében.

  Az RX0-hoz készült Clear Image Zoom firmware-frissítése 2018 augusztusában várható

Share |
top

A hozzászóláshoz kérjük jelentkezzen be, ha még nem regisztrált a regisztráció linken megteheti!

E-mail

Jelszó

Regisztráció | Elfelejtett jelszó

bottom
Impresszum
Betöltés: 0.328314 másodperc.