Simics BalázsPhotolemur 3 – Gyönyörű képek automatikusan

Simics Balázs | 2018. Szeptember 19., Szerda 06:00

Megérkezett a Photolemur 3 képszerkesztő program mely a világon elsőként, teljesen automatikusan szerkeszti és varázsolja gyönyörűvé képeinket.

1.jpg

 

A szerkesztő lényege, hogy alig pár másodperc alatt elvégzi azt a feladatot amit a fotós csak több tíz perc alatt végezne el. Természetesen mindenféle beállításról beszélhetünk, a kontrasztokon és árnyékokon keresztül a szaturáción át, a sötétek és világos színek állításáig, csak hogy párat említsek a legtöbbet használt csúszkák közül. A program alapból képes felismerni az ember arcát így könnyedén elvégzi a retusálási feladatokat is. A teljesen új „Face-Finish” funkció automatikusan lágyítja a bőrt, eltűnteti a kisebb hibákat, kiemeli a szemeket és fehéríti a fogakat.

 

Mindez pedig az AI-nak köszönhető ( Artificial Intelligence ), mely magyarul a mesterséges intelligencia névre hallgat. A Photolemur 3.0-nak úgymond van egy saját agya, ami végeredményben elvégzi helyettünk a munkát.

 

 

2.jpg

 

 

A gyártó weboldalán számos példát láthatunk, már elkészült és szerkesztett képekből.

 

Személy szerint én nem fogom fel időveszteségnek az utómunkát, hiszen lépésről-lépésre válik a képem azzá amit végső sorban látni szeretnék. Számomra ( és szerintem még sokaknak ) több van ebben mint, unalmas csúszkák húzogatása.

 

Ugyanakkor nem egy ember van akinek esetleg csak az utómunkával kell foglalkoznia. Az ő feladatát bizonyosan megkönnyíti az új rendszer, nem beszélve azokról, akik egész nap rohannak A-ból B-be, de közben szépen szerkesztett fotókat akarnának postolni a közösségi médiaoldalakra. Számukra talán a Photolemur 3.0 lehet a tökéletes választás.

 

 

3.jpg

 

 

A fotószerkesztő Single változata már $35-ért a miénk lehet ( 9.800 Ft ), a Family változat pedig, ahol nem csak 1, hanem 5 programot kapunk $55-be kerül ( 15.300 Ft ).

 

Részletes információért látogasson el a Photolemur weboldalára:

 

https://photolemur.com/preorder3?utm_expid=140944881-60.YndT4W9kQbqDo1Dt4Jzw-A.0

Share |
top

A hozzászóláshoz kérjük jelentkezzen be, ha még nem regisztrált a regisztráció linken megteheti!

E-mail

Jelszó

Regisztráció | Elfelejtett jelszó

bottom
Impresszum
Betöltés: 0.111048 másodperc.