Okos kamera a Canontól

Nagy Anita | 2021. Október 29., Péntek 12:00

Az értékes pillanatokat ezentúl automatikusan megörökítheti a Canon új intelligens fotós társával, a PowerShot PX-szel.

A Canon Europe bemutatta a PowerShot PX-et, egy kicsi, okos és barátságos kamerát, amely automatikusan készít kiváló minőségű 11,7 MP képeket és Full HD 60p videókat. A Canon továbbra is elkötelezett a képalkotó technológia újradefiniálása iránt, a PowerShot PX intelligens funkciói, például az állóképek és videók automatikus rögzítése, újragondolják a családok emlékeinek rögzítését. Ezzel az okos kamerával a családok élvezhetik az együtt töltött pillanatokat, miközben rögzíthetik anélkül, hogy az objektív mögött kellene állniuk.

A családi fotósoktól a kütyükedvelőkig ez az új, intuitív kamera intelligens funkciókat tartalmaz a közösségi események és a mindennapi emlékek dokumentálására. Az automatikus rögzítéssel és elsőbbségi felvétellel a PowerShot PX egy innovatív kiegészítője a tárháznak, amely kiegészíti a fotósok meglévő fényképezőgépeit, és ragyogó példája a Canon technológiai algoritmusának és az előretekintő funkcióknak, amelyek folyamatosan bővülnek termékpalettájával.

 

Canon Powershot PX ambient.jpg

 

Élje meg a pillanatot saját fotósával

Amikor meg szeretné örökíteni az élet értékes pillanatait és egyben szerepelne is a felvételen, a PowerShot PX ideális választás - követi a cselekvést, és intelligensen helyezi el az alanyokat a képmezőben, hogy rögzítse a természetes gesztusokat és reakciókat. Bekapcsolás után a hordozható PowerShot PX bárhová elhelyezhető az otthon körül, és felvételeket készíthet a mindennapi pillanatokról. A hangvezérlő funkció lehetővé teszi a teljesen érintésmentes vezérlést állóképek vagy dinamikus videók készítéséhez.

Az egyszerű, mégis hordozható kialakításnak, az USB-C töltésnek és a beépített Wi-Fi-nek köszönhetően – amely okoseszközökhöz kapcsolódik – a kompakt PowerShot PX bárhová elhelyezhető. Az intelligens arcfelismerő funkciókkal a PowerShot PX automatikus alanykeresést használ, hogy szereplőit a képmezőben tartsa, és olyan fényképeket készítsen, amelyek egyébként kimaradhattak volna. A 19-57 mm-es fókusztávolság, továbbá a forgatható-és-dönthető zoom objektív vízszintesen 340° és függőlegesen 110° -os széles látómezőt kínál az akció követésére.

 

Canon Powershot PX usage.jpg

 

Tegye kinccsé a mindennapokat

Tekintsen vissza az őszinte pillanatok digitális albumába a PowerShot PX iOS és Android alkalmazásával és kapjon ajánlásokat ettől az okos fényképezőgéptől a legjobb felvételek megtartására. Ezek a dédelgetett fényképek és videók a memóriakártyán vannak tárolva, hogy könnyen fel lehessen őket tölteni a számítógépre. Az alkalmazás segítségével manuálisan vezérelheti a fényképezőgépet a tökéletes felvétel elkészítéséhez, és távolról készíthet képeket, anélkül, hogy oda-vissza kellene futnia az eszköz ellenőrzéséhez. A családok személyre szabhatják az automatikus felvételi beállításokat is, az objektív szögét a saját stílusuk szerint rögzíthetik, és ismerős arcokat választhatnak az alkalmazáson belül, így biztosítva a prioritást a fényképezés során. A PC-s webkamera segédprogram használatával a PowerShot PX webkameraként is használható.

 

Több részletet tudhat meg a PowerShot PX -ről a Canon honlapján:

http://www.canon.hu/cameras/powershot-px/  

 

 

Az PowerShot PX fő jellemzői:

  • Állóképek és videók automatikus rögzítése
  • Forgatható-és-dönthető zoom objektív, 340°-os forgatási és 110°-os dőlési látószöggel, valamint 19-57 mm-es (egyenértékű) zoomobjektívvel
  • Felismerési technológia bizonyos arcok rangsorolására
  • Kézi vezérlés és képkezelés a Connect alkalmazáson keresztül Mini PTZ Cam-hez
  • Wi-Fi és Bluetooth® megkönnyíti az okostelefonokhoz és táblagépekhez való csatlakozást

 



[1] A felhasználóknak telepíteniük kell a Connect for Mini PTZ Cam alkalmazást.

[2] A felhasználóknak telepíteniük kell a Wireless Webcam Utility for Mini PTZ Cam segédprogramot.

[3] A Bluetooth® szóvédjegy és emblémák a Bluetooth SIG, Inc. tulajdonában lévő bejegyzett védjegyek, és az ilyen védjegyek Canon Inc. általi használata engedélyköteles. A többi védjegy és kereskedelmi név a megfelelő tulajdonosoké. Az okos eszköznek Bluetooth 4.0 (vagy újabb) verzióval kell rendelkeznie. Szükséges továbbá, hogy az okos eszköz iOS 8.4 (vagy újabb) vagy Android 5.0 (vagy újabb) operációs rendszert használjon.

Share |
top

A hozzászóláshoz kérjük jelentkezzen be, ha még nem regisztrált a regisztráció linken megteheti!

E-mail

Jelszó

Regisztráció | Elfelejtett jelszó

bottom




Impresszum
Betöltés: 3.298951 másodperc.