Nikon - S3000

Fotó Magazin | 2010. Március 20., Szombat 08:00

Nikon - S3000
12 megapixel, nagy látószögű 4-szeres zoom NIKKOR objektív, valamint könnyedén használható fényképezési funkciók: mindez egy mindössze 19 mm vastag kompakt fényképezőgépben. A különlegesen karcsú, mindössze 19 mm vastag váz 12 megapixelt és ...

... és nagy látószögű 4-szeres NIKKOR zoomobjektívet rejt. Tökéletes közeli felvétel készítéséhez, valamint akkor is, ha minden barátját egy fényképen szeretné látni. A 6,7 cm-es monitoron pedig könnyedén megtekintheti a kiváló felvételeket. A modell fejlett fényképezési funkciók széles tárházát nyújtja, köztük négy elmosódásgátló funkcióval. Ezek közé tartozik az elektronikus rázkódáscsökkentés (eVR) az éles fényképek érdekében. A 16 motívumprogrammal rendelkező automatikus programválasztó mindig kiválasztja a megfelelő motívumprogramot. Így könnyebben és gyorsabban készíthet gyönyörű fényképeket a strandon, a sípályán vagy akár a városban. Nem kell aggódnia amiatt, hogy mosolyog-e a portré modellje. A mosolyidőzítő automatikusan felismeri a mosolyt, és a megfelelő pillanatban készíti el a fényképet. Mark Pekelharing, a Nikon Europe B.V. fogyasztói termékekért felelős menedzsere a következőket mondta: „Az S3000 modell ideális választás mindazoknak, akik egy divatos és komoly értéket képviselő fényképezőgépet keresnek, amelynek a használata is szórakoztató. Fantasztikus fényképeket készít, ahogyan az egy Nikon modelltől elvárható. Megjelenését népszerű elődjétől, az S220 modelltől örökölte. Bizonyosan még népszerűbb lesz vásárlóink körében, hiszen a kisebb váz több funkciót és erősebb zoommal ellátott objektívet rejt. Az S3000 egy tökéletesen sokoldalú modell.”

 

Karcsú és divatos csomagolás

A nagy látószögű, 4-szeres NIKKOR zoomobjektív ellenére az S3000 mindössze 19 mm vastag. Tökéletesen belefér a zsebbe, hogy a megfelelő pillanatban előkaphassa. A hét színben kapható divatos alumínium vázával hívja fel magára a figyelmet: fekete, ezüst, vörös, kék, narancssárga, magenta és zöld.

 

Lendüljön akcióba

Az S3000 modell kiváló fényképeket készít, használatával szórakoztató a fényképezés. Nem fordulhat elő, hogy lemarad egy kiváló felvételről, mert a kézi beállításokkal kell tölteni az időt. A nagyobb méretű gomboknak köszönhetően könnyen és gyorsan elérhetők a kívánt funkciók. A fényképezőgép tetején elhelyezett zoom szintén könnyen elérhető, így az esemény megörökítésén kívül nem kell mással foglalkoznia. Az optimalizált képfeldolgozó rendszer a Nikon eredeti, EXPEED nevű képfeldolgozó koncepciójára épül. A fényképezőgép PC vagy laptop használatával is tölthető az USB-töltőadapternek köszönhetően. Ideális megoldás, ha nincs a közelben csatlakozó.

A fényképezőgép gondoskodik róla, hogy semmi ne álljon a kiváló fényképek készítésének útjába. A 6,7 cm-es LCD-monitoron, a tükröződésgátló bevonatnak köszönhetően még napsütésben sem okoz problémát a fényképek elkészítése és megtekintése. Az automatikus programválasztó segítségével minden helyzetben tökéletesen örökítheti meg környezetét, ráadásul egyik beállítást sem szükséges megváltoztatnia.

 

Tökéletes fényképek bárhol és bármikor

Az S3000 számos fejlett automata funkcióval segíti, hogy a fényképek pontosan olyanok legyenek, amilyennek elképzelte őket. A Nikon intelligens portré rendszere fejlett automatikus funkciók sorozatát nyújtja, amelyek segítségével mindig kiváló portrékat készíthet. Az arc-prioritásos AF-rendszer automatikusan felismer akár 12 embert a felvételen, beállítja az élességet és az expozíciót. A bőrlágyítás funkció pedig automatikusan érzékeli és lágyítja a portrén szereplők bőrtónusait, így biztosítva a lehető legjobb felvételeket. A témakövetés ráállítja az élességet a mozgó témára, majd egészen addig a pillanatig követi, amíg Ön úgy nem dönt, hogy elkészíti a felvételt.

 

A mosolyüzemmód automatikusan kioldja a zárat, ha a fő modell mosolyog. A pislogásmentesítés funkció pedig automatikusan két, egymást követő felvételt készít, majd menti azt a fényképet, amelyiken a modell szemei nyitva vannak. Amennyiben a fénykép készítésekor a modell szemei csukva vannak, a fényképezőgép pislogás-figyelmeztető funkciója lehetővé teszi, hogy új fényképet készítsen. Így nem fordul elő, hogy a csukott szemet csak a képek megtekintésekor veszi észre. Végezetül a vörösszemhatás-csökkentés funkció automatikusan korrigálja a vörösszemhatást a fénykép mentése előtt. 

Share |
top

A hozzászóláshoz kérjük jelentkezzen be, ha még nem regisztrált a regisztráció linken megteheti!

E-mail

Jelszó

Regisztráció | Elfelejtett jelszó

bottom




Impresszum
Betöltés: 0.111223 másodperc.