Fotó MagazinVasúti fotópályázatot hirdet a Siemens

Fotó Magazin | 2016. Szeptember 06., Kedd 14:00

Magyarországon több százezer ember utazik vonattal naponta. Biztonságukat és kényelmüket szem előtt tartva a MÁV napjainkban is folyamatosan fejleszti a vasúti infrastruktúrát.

Fotópályázatával a Siemens azokat kívánja megszólítani, akik nap mint nap tapasztalják a megújult vasútvonalak előnyeit. A résztvevők vasúti utazásaik során készített fényképeikkel 2016. szeptember 5. és október 31. között nevezhetnek. A győzteseket a vállalat értékes elektronikai eszközökkel jutalmazza.

 

„Vonatozz, fotózz, nyerj!” címmel fotópályázatot hirdet a Siemens Zrt. A pályázók a vonattal történő utazás során őket ért, kellemes és vidám élmények megörökítésével nevezhetnek. A résztvevők a MÁV vonalain történő utazás közben készített fotóikat 2016. szeptember 5. és október 31. között küldhetik be a vonatozzfotozznyerj.hu@siemens.com e-mail címre. Az utazás pillanatait megörökíthetik mobiltelefonnal vagy bármilyen digitális, illetve analóg fényképezőgéppel. A kiírásnak megfelelően egy résztvevő több, saját fotóját is nevezheti.

 

MAV_fotopalyazat_638x393.jpg

 

„A hazai vasúti közlekedés komoly fejlődésen ment át az utóbbi években. Számos vonal megújult, új szerelvények közlekednek. A régi, elöregedett infrastruktúrát korszerű, elektronikus biztosítóberendezések váltották fel. Ezek a berendezések a kívülálló számára láthatatlanul irányítják a vasútvonalakon a közlekedést, vágányutakat állítanak be, összehangolják a jelzők, váltók és sorompók működését és egyúttal szavatolják az állomások illetve a teljes vonal vasútüzemének biztonságát. Több új vonalon az utasok a biztonságos közlekedés mellett megújult vizuális és hangos utastájékoztatást is találnak, melyek összeköttetésben állnak a biztosítóberendezéssel és így automatikusan az aktuális helyzetről tájékoztatják az utasokat. Az esztétikusan megújult állomásokat is korszerű berendezések teszik kényelmesebbé. Mindez azt mutatja, hogy a MÁV és partnerei a folyamatos fejlődésre törekednek. A pályázattal az is célunk, hogy ezt a munkát megörökítsük, és bemutassuk, a vonat gyors, biztonságos és környezetbarát módozatot kínál a közlekedőknek ” – mondta el Ludvig László, a Siemens Zrt. Mobility divíziójának igazgatója.  

 

Az 5 fős zsűri tíz nyertest választ, közöttük a Siemens értékes szórakoztatóelektronikai eszközöket oszt ki.

 

Nyeremények:

  • Fődíj: Apple iPad Air 2 64GB

  • 2. díj: GoPro Hero 4

  • 3. díj: iPhone 5S

További díjaink:

  • 2 db JBL Synchros fejhallgató

  • 3 db Fujipix Instax Mini fényképezőgép

  • 2 db JBL Go Bluetooth hangszóró

 

A pályázatról további információ az alábbi oldalon érhető el: www.siemens.hu/vonatozzfotozznyerj  

Share |
top

A hozzászóláshoz kérjük jelentkezzen be, ha még nem regisztrált a regisztráció linken megteheti!

E-mail

Jelszó

Regisztráció | Elfelejtett jelszó

bottom




Impresszum
Betöltés: 3.229415 másodperc.