Fotó MagazinÚjdonságok a Manfrottonál

Fotó Magazin | 2015. November 26., Csütörtök 12:00

A Manfrotto 2015-ben számos fejlesztéssel követi nyomon a fotózásban és videózásban történő változásokat, új irányokat és igényeket.

a MANFROTTO Újdonságai közül most A hobbi fotósoknak szánt állványokat, stílusos táskakollekciót és profiknak készült slidereket mutatunk be.

 

Sliderek:

Fluidos sima mozgás, precizitás fotósoknak és videósoknak

A Manfrotto új videós kiegészítői a SLIDER-ek, amik professzionális felszerelést használó fotósoknak és videósoknak lettek kifejlesztve, akik az új trendeket és a kreatív megoldásokat keresik.

A Sliderek mozgása rendkívül sima, pontos és csendes köszönhetően a 8 precíziós fém hordozónak Sokoldalúak, mert a kocsi súrlódásának állításával szabályozható a követés, és masszív, strapabíró a szerkezet a széles síneknek köszönhetően. Az új Sliderek fotós és videós fejekkel kitben is elérhetőek, és nagyon sokféle eszközzel kombinálhatóak, pl karokkal vagy a Digital Directorral.

 

MVS060A.jpg

 

NX táska kollekció:

Karakteres, amilyen csak egy

 

Manfrotto táska lehet
Az újonnan bemutatott NX táska kollekció a Manfrotto-tól elvárt védelmet adja a felszerelésünknek designnal és eleganciával kombinálva. A táskákban a közös nevező a stílus, amit áthat a fotós gondolkodás. A részletek kidolgozottsága, a színes anyagok, az ergonomikus formák különböztetik meg a többi táskától. Meg fog lepődni, mennyi innovatív tulajdonságot és részletet talál majd ezekben a táskákban. Hogyan tudnak hozzájárulni a fotós élményéhez? A 3 kulcsszó: könnyű használat, védelem és sokoldalúság.

 

nx_overview.jpg

 

taska image.jpg

 

290-es állvány család:

Szenvedélyes hobbi fotósoknak tervezve

A már korábbról jól ismert 290-es család is megújult: a fotózást lelkesen űző hobbi fotósok igényeire szabott család 4 állványa és 3 féle fej-kombinációja között mindenki talál a fotózási stílusának megfelelőt: legyen szó az első állványáról, ami könnyen használható és praktikus, vagy a kreativitást maximálisan elősegítő sokoldalú beállítási lehetőségről, precíz komponálásról vagy gyors pozícióváltásról - a Manfrottonak mindre van kész megoldása a megújult 290 családjában. 

 

megujult allvany 02 MK290LTA3-3W_closed.jpg

 

További részletek:

www.manfrottomagyarorszag.hu

Share |
top

A hozzászóláshoz kérjük jelentkezzen be, ha még nem regisztrált a regisztráció linken megteheti!

E-mail

Jelszó

Regisztráció | Elfelejtett jelszó

bottom




Impresszum
Betöltés: 3.125979 másodperc.