Simics BalázsÚj Sony RMT-P1BT Bluetooth vezeték nélküli távvezérlő

Simics Balázs | 2019. Március 08., Péntek 09:00

A Sony bemutatta az új RMT-P1BT Bluetooth vezeték nélküli technológiás távvezérlőt.

1.jpg

 

Az új Sony RMT-P1BT Bluetooth vezeték nélküli távvezérlő praktikus megoldás azoknak a fotósoknak, akik fényképezőgépük megérintése nélkül szeretnék a lehető legmegbízhatóbban és legpontosabban vezérelni eszközüket. Az RMT-P1BT távvezérlő kifejezetten hasznos kiegészítő lehet táj-, építészet- és asztrofotózáshoz, valamint állóképek vagy csoportos portréfelvételek készítésekor.

 

Az RMT-P1BT távvezérlő közvetlenül Bluetooth vezeték nélküli kapcsolaton keresztül kommunikál a fényképezőgéppel, így nincs szükség kábelekre és külső vevőegység csatlakoztatására. A távvezérlő rendkívül gyors, körülbelül 0,05 másodperces válaszidővel rendelkezik, így biztosítja a lehető legpontosabb zárkioldást. A távkioldón található egy LED fény is, amely villogással vagy folyamatos fénykibocsátással jelzi az eszköz és a fényképezőgép között aktuálisan végbemenő kommunikációt. A távvezérlő por- és nedvességálló kialakítással rendelkezik, amely ellenáll a magas és alacsony hőmérsékletnek is, ezáltal megbízható működést biztosít szélsőséges időjárási viszonyok és egyedi felhasználói körülmények között is.

 

Az RMT-P1BT vezeték nélküli távvezérlőn a manuális fókuszgombok mellett fókuszváltó gombok, valamint egy testreszabható C1 gomb is található. Videó elindítására és leállítására szolgáló start/stop gomboknak és a power-zoom/digitális-zoom funkciógombnak köszönhetően praktikus kiegészítő lehet filmfelvételek készítéséhez. A fő vezérlőgomb a zárszerkezet nyitására és zárására is beprogramozható, így anélkül fotózhat Bulb üzemmódban, hogy a hosszú expozíciót igénylő felvételek alatt folyamatosan nyomva kellene tartania a vezérlőgombot.

 

Elérhetőség


Az RMT-P1BT vezeték nélküli távvezérlő 2019 áprilisától kapható Európában.

 

www.sony.hu

Share |
top

A hozzászóláshoz kérjük jelentkezzen be, ha még nem regisztrált a regisztráció linken megteheti!

E-mail

Jelszó

Regisztráció | Elfelejtett jelszó

bottom
Impresszum
Betöltés: 0.113964 másodperc.