Simics BalázsÚj Olympus M.Zuiko Digital ED 12-200mm

Simics Balázs | 2019. Február 13., Szerda 12:00

Új 16,6x zoom objektív: az M.Zuiko Digital ED 12-200mm F3.5-6.3 az ideális mindenes objektív – a fotózás rajongóinak tervezve.

1.jpg

 

Az Olympus bemutatja a tükörnélküli fényképezőgépek legnagyobb zoomteljesítményű objektívjét


2019. február 13, Hamburg – Az M.Zuiko Digital ED 12-200mm F3.5-6.3 16,6x zoomteljesítményével új szintet képvisel a tükörnélküli fényképezőgépek számára tervezett zoom objektívek között – ráadásul kiváló optikai jellemzőkkel és rajzolattal is büszkélkedhet a nagylátószögtől a telefotókig. A lenyűgözően kompakt és könnyű kivitel por-, csepp- illetve fagyálló tulajdonságokkal rendelkezik, ráadásul nagysebességű és nagypontosságú autofókusz-rendszert is kapott. Ez a rendkívül megbízható teljesítményt nyújtó objektív tökéletes segítőtárs lehet tájak, városok és emberek fotózásához egyaránt.

 

Élvonalbeli zoomteljesítmény – időjárásálló kivitelben


16,6x nagyítási képességével az M.Zuiko Digital ED 12-200mm F3.5-6.3 messze a legnagyobb zoomteljesítményt kínáló objektív a tükörnélküli fényképezőgépek számára tervezett kategóriájában. A 12-200mm (35mm ekvivalens érték: 24-400mm) gyújtótávolságot átfogó – ezáltal a nagylátószögtől a telefotókig kiválóan használható – objektív hozza az Olympustól megszokott, kisméretű és könnyű kivitel minden előnyét: az új M.Zuiko családtag a legkülönfélébb fotós feladatok megoldásához ideális. Az M.Zuiko PRO szériából ismert, gondtalanságot kínáló por-, csepp- és fagyálló kialakítás tovább fokozza a megbízható, sokoldalú használhatóság lehetőségeit – szinte az időjárástól függetlenül.

 

2.jpg

 

Az optikai tervezés és a nagysebességű, precíz AF kiváló képminőséget garantál


Az Olympus tervezőmérnökei a kompakt kivitel elérésére törekvés mellett különös figyelmet szenteltek a speciális – például a Super ED és aszférikus – lencsék tökéletes elrendezésének, ezzel a teljes zoomtartományban hatékonyan csökkentve a kromatikus aberráció és a torzítás hatásait. A ZERO (Zuiko Extra-low Reflection Optical) bevonat nagymértékben csökkenti a szellemkép és a becsillanás kockázatát. Emellett az ED 12-200mm F3.5-6.3 MSC (Movie and Still Compatible) fókuszmechanizmust is kapott, mely olyan belső fókuszrendszert jelent, mely mindössze egy könnyű lencse mozgatásával oldja meg a fókuszálás műveletét. Ennek köszönhetően nagysebességű autofókuszt kapunk, így nem maradunk le a mindössze pár másodpercig elérhető fotós témákról.

 

    1 / 2  Következő >   Utolsó >>

Share |
top

A hozzászóláshoz kérjük jelentkezzen be, ha még nem regisztrált a regisztráció linken megteheti!

E-mail

Jelszó

Regisztráció | Elfelejtett jelszó

bottom
Impresszum
Betöltés: 0.228868 másodperc.