Simics BalázsÚj Kamlan optika Z bajonettre

Simics Balázs | 2018. November 05., Hétfő 07:00

A MILC objektív még csak terv fázisban van, de elvileg jövőre már megszülethet a kész termék.

1.jpg

 

 

A tajvani Sainsonic cég az első Kamlan márkájú Fullframe lencséjét készül megalkotni, Nikon Z rendszerre 2019-ben. Egy Kamlan lencse már piacon van, a Sony-E bajonettre készített 55mm f/1.2 Fullframe optika ( ez látható a fenti képen ).

 

 

A Mobile01 weboldalon a következőket írták:

 

"A helyszín: Taipei Photographic Equipment Exhibition. Itt láttam meg a paravánt. Egy optikamárka amivel még életemben nem találkoztam. Miután beszéltem a főnökkel kiderült, hogy a márka tajvani. Az optikai technológiától, lencse design-on át az összeállításig minden a Kamlan által készül. Viszont függetlenül, hiszen a Kamlan jelenlegi gyára Kínában található. Sok ember rosszul is gondolja, hogy egy kínai márkáról van szó. Valójában a főnök yilani születésű ( Yilan egy különálló országnak számít Tajvanon belül ). A következő évben a Kamlan egy új gyárat alapít Yilanban, hogy onnan is támogatni tudja a Japán illetve a Tajvani vásárlókat. A márka inkább APS-C szenzorméretre gyárt objektíveket, MILC gépekre. A jövőben emellett Fullframe MILC vázakra is terveznek majd. A fő fókusz FE, Z és RF bajonettekre szűkül majd."

 

 


https://nikonrumors.com/2018/11/03/kamlan-plans-to-launch-their-first-full-frame-mirrorless-lenses-for-z-mount-next-year.aspx/

Share |
top

A hozzászóláshoz kérjük jelentkezzen be, ha még nem regisztrált a regisztráció linken megteheti!

E-mail

Jelszó

Regisztráció | Elfelejtett jelszó

bottom
Impresszum
Betöltés: 0.113808 másodperc.