Fotó MagazinÚj HP DeskJet Plus Ink Advantage Home nyomtató

Fotó Magazin | 2020. Július 14., Kedd 09:00

A HP bemutatja legújabb otthoni használatra tervezett nyomtatóit, a DeskJet 2300, 2700, DeskJet Plus 4100, DeskJet Plus Ink Advantage 6000 és 6400 modelleket.

A multifunkciós eszközöket a modern háztartások igényeihez tervezték, így azok kiválóan használhatók munkához, tanuláshoz és az otthoni szórakozást is segítik.  
A továbbfejlesztett nyomtatók új funkciókkal érkeznek, könnyebb a beállításuk és magasabb nyomtatási minőséget kínálnak, a 305-ös és 653-as sorozatban is használt, megnövelt kapacitású, eredeti HP festékpatronoknak köszönhetően. 

 

hp1.jpg


Multifunkciós nyomtatók, minőségi nyomtatás

 

A HP DeskJet Plus Ink Advantage 6075 és a HP DeskJet Plus Ink Advantage 6475 megfelel minden családtag elvárásának és egyedi igényeinek, a készülékek a feladatok széles körét képesek elvégezni. A legújabb multifunkciós nyomtatók vezeték nélkül csatlakoztathatók az otthoni hálózatra, így a felhasználók az okostelefonjukról is nyomtathatnak a HP Smart alkalmazás mobil fax funkciójának segítségével. A HP DeskJet Plus Ink Advantage 6475 kétoldalas nyomtatási lehetőséget hoz el a felhasználók otthonába, 35 lapos automata adagolójának köszönhetően pedig minimálisra csökken a várakozási idő.


Innovatív és környezetbarát megoldások


Környezetbarát kialakítás – Stílusos és ergonomikus kialakításának köszönhetően a DeskJet Plus Ink Advantage könnyedén illeszkedik a legtöbb otthoni környezetbe és nem foglal fölöslegesen helyet. Az új eszközök külső borítását, a HP Fenntarthatósági Stratégiájának megfelelően, több mint 20 százalékban újrahasznosított műanyagból gyártották.

 

Intelligens kezelőfelület – Az egyszerűen és intuitívan használható vezérlőpanel személyre szabható kijelzőjén a felhasználók ellenőrizhetik a nyomtató állapotát, a Wi-Fi kapcsolatokról pedig automatikus értesítés jelenik meg rajta. 

 

hp2.jpg

 

Azonnali hálózati elérés – A felhasználók kiválaszthatják a hálózati csatlakozás legkényelmesebb módját. A hagyományos, beépített USB csatlakozók és a HP Smart alkalmazással elérhető mobil nyomtatás mellett egy kétsávos Wi-Fi® adapteren keresztül is nyomtathatnak, amely folyamatosan ellenőrzi a kapcsolatot és javítja az esetleges hibákat. A vezeték nélküli kapcsolat így nagyobb távolságból is elérhető, gyorsabb és stabilabb is. A DeskJet Plus Ink Advantage modellek támogatják a Bluetooth® technológiát, amellyel könnyedén kapcsolódhatnak más eszközökhöz és szinte azonnal megkezdhető velük a nyomtatás.


Árak és elérhetőség

 

A HP Deskjet 2320 Magyarországon 2020. augusztusától lesz elérhető; ajánlott fogyasztói ára 12.990,- Ft.A HP DeskJet 2710 Magyarországon 2020 augusztusától lesz elérhető; ajánlott fogyasztói ára 14.490,- Ft.A HP DeskJet 2720 Magyarországon 2020 augusztusától lesz elérhető; ajánlott fogyasztói ára 17.790,- Ft.A HP DeskJet Plus 4120 Magyarországon 2020 augusztustól lesz elérhető; ajánlott fogyasztói ára 24.990,- Ft.A HP DeskJet Plus Ink Advantage 6075 Magyarországon 2020 augusztusától lesz elérhető; ajánlott fogyasztói ára 31.990,- Ft.A HP Deskjet Plus Ink Advantage 6475 Magyarországon 2020 augusztusától lesz elérhető; ajánlott fogyasztói ára 38.990,- Ft.
A Print and Play platform elérhető a HP Smart alkalmazáson keresztül, illetve a vállalat hivatalos weboldalán. A HP DeskJet nyomtatóiról további információ a https://www8.hp.com/hu/hu/printers   weboldalon érhető el.  

Share |
top

A hozzászóláshoz kérjük jelentkezzen be, ha még nem regisztrált a regisztráció linken megteheti!

E-mail

Jelszó

Regisztráció | Elfelejtett jelszó

bottom
Impresszum
Betöltés: 0.232183 másodperc.