Fotó MagazinÚj Canon Legria HF kamerák

Fotó Magazin | 2017. Január 08., Vasárnap 14:00

A Canon bemutatta a LEGRIA HF sorozat új tagjait, a LEGRIA HF R806, a LEGRIA HF R86 és a LEGRIA HF R88 kamerát.

Az új sorozat megtartotta a korábbi modellek kedvelt funkciót, ugyanakkor sok újdonságot is tartogatnak, mint például a gyorsítás vagy lassítás lehetősége, a gyenge fény mellet is még tisztább és színesebb képek készítése, nem is beszélve a tovább tökéletesített vázról. Az új készülékek elsősorban azoknak a családoknak az igényeit elégítik ki, akik egy könnyen használható HD kamerát keresnek legszebb emlékeik megörökítésére.

 

Kreatív tulajdonságok és vezető technológia

 

Valamennyi kamerán felvétel közben is át lehet állítani a felvétel sebességét, így például egyszerűen lelassíthatjuk egy gyertya elfújásának a pillanatát, vagy fel lehet gyorsítani, ahogyan a felhők futnak az égen. Forgatás közben kiválasztható „Backlight Correction”, azaz háttérfény korrekció funkcióval még szebb, természetesebb felvételek készülhetnek. A háttérfény korrekció és a „Highlight Priority” mód együttes alkalmazásával a nagyon kontrasztos jelenetek esetében a kamera kielemzi a képet és így minden részlet szépen megjelenik a sötét és a világos felületeken egyaránt.Az új kamerák 7,5 cm-es nagy felbontású érintőképernyője a felvételek ellenőrzésén túl egy könnyen használható kezelőfelületként is szolgál. Az „automata jelenet-felismerés” mindig a felvenni kívánt szituációhoz állítja be a készüléket. Az akkumulátorok megnövelt teljesítménye és a LEGRIA HF R86, valamint a LEGRIA HF R88 beépített tárolókapacitása még több szabadságot ad az utazások során.A teljes LEGRIA HF sorozat intelligens képstabilizátorral kerül piacra, mely korrigálja a kéz remegését még közeli zoom-állás esetén is. A 32× optikai és 57× továbbfejlesztett zoom, valamint az Auto Zoom Framing beállítás garantálja, hogy a távoli történések is egy egészen közeli képen jelenjenek meg, illetve ne fussanak ki a képről. A felvételek egyik nagyon fontos eleme a hangminőség. Automata felvétel közben a kamera mindig kiválasztja azt a beállítást, mely a lehető legjobban adja vissza azt az atmoszférát, amit a fülünk hall a helyszínen.A LEGRIA HF R88-hoz tartozik még egy széles látószögű adapter is (WA-H43), mely alkalmas tájak, városok vagy nagy baráti, családi összejövetelek megörökítésére. 

 

1080_8ba4e777-94b6-4d2f-bada-13d0b4053891.jpg

 

Még könnyebb adatátvitel

 

Az új csatlakoztatási lehetőségeknek köszönhetően a felvett filmek azonnal megoszthatóvá válnak. A LEGRIA HF R86 és LEGRIA HF R88 beépített Wi-Fi-vel és  dinamikus NFC csatlakoztatási lehetőséggel könnyen csatlakoztatható a Canon Camera Connect  applikáción keresztül mobil készülékekhez, illetve kompatibilis a  Canon Connect Station CS100-zal. A LEGRIA HF R806 FlashAir kártyával is használható. 

 


LEGRIA HF R806 főbb tulajdonságok:

 

Full HD, 57x Advanced Zoom

Intelligens optikai képstabilizátor

FlashAir kártya kompatibilis

Gyorsított és lassított felvétel


LEGRIA HF R86 főbb tulajdonságok:

 

Full HD, 57x Advanced Zoom

Intelligens optikai képstabilizátor

Wi-Fi és NFC, 16GB belső memória

Hosszú élettartamú akkumulátor


LEGRIA HF R88 főbb tulajdonságok:

 

Full HD, 57x Advanced Zoom, széles látószögű adapter

intelligens optikai képstabilizátor

Wi-Fi és NFC, 16GB belső memória

Hosszú élettartamú akkumulátor

 

www.canon.hu

 

1080_fd5e46e7-b361-46d4-9dad-3129da076ab6.jpg

Share |
top

A hozzászóláshoz kérjük jelentkezzen be, ha még nem regisztrált a regisztráció linken megteheti!

E-mail

Jelszó

Regisztráció | Elfelejtett jelszó

bottom




Impresszum
Betöltés: 0.091015 másodperc.