Új analóg instant kamera a Fujifilmtől: Instax mini 40

Fotó Magazin | 2021. Április 08., Csütörtök 09:00

Új analóg instant kamera a Fujifilmtől: Instax mini 40
Új analóg instant kamerával jelentkezik a Fujifilm, klasszikus kivitelben, ezzel is kiegészítve az instax termékcsaládot. S hozzá új instax mini formátumú film is érkezik. Sajtóbejelentés.

A Fujifilm vállalat (elnök: Kenji Sukeno) örömmel jelenti be az új instax mini 40 instant fényképezőgépet. Az instax mini 40 mai debütálása mellett a Fujifilm egy új mini film típust is piacra dob “Contact Sheet” néven, amely utánozza a klasszikus film kontakt másolat kinézetét, ezzel is egy újabb csavart adva a népszerű Instax mini film szériának.

 

“Klasszikus, elegáns stílusával az új instax mini 40 mindenkinek szól, aki szeret fényképeket készíteni és megosztani. ” - mondta Toshi lida, a FUJIFILM Europe elnöke. „Könnyen hordozhatónak tervezték, és az Instax mini 40 kiváló minőségű textúrával készült, amely kényelmesen elfér egykézben. A fényes fekete kameratestet ezüst színű díszítéssel látták el, kifinomult, időtlen megjelenést eredményezve, ami szinonimája a Fujifilm ikonikus megközelítésének a kamera tervezésében. "


 
web_mini-40-basic-product-image-07.jpg

 

Az instax mini 40 legfontosabb jellemzői:

 

• Automatikus expozíció funkció a jobb képek érdekében a nap bármely szakában
Az automatikus expozíció funkció automatikusan érzékeli a környezeti fény mennyiségét az exponáló gomb megnyomásakor, és a jelenetnek megfelelően optimalizálja a záridőt és a vakuteljesítményt. Lehetővé teszi a kezdő instax felhasználók számára is, hogy a belső és külső körülményektől függetlenül automatikusan megfelelően exponáljanak fényképeket, kiváló minőségű fotónyomtatásokat készítve a helyszínen.

 

web_mini-40-basic-product-image-30.jpg

 

Szelfi mód a gyorsabb és könnyebb szelfik készítéséhez
A felhasználók bekapcsolhatják a szelfikészítést, amely tökéletes a szelfik készítéséhez és a közeli felvételek készítéséhez. Bekapcsolást követően a lencse elülső szélét egyszerűen csak ki kell húzni. Ez a funkció minden eddiginél könnyebbé teszi a szelfik és a közeli képek készítését.
 

 

web_ins_mini_WW-CONTACTSHEET_box&mask_RGB.jpg

 

“Contact Sheet” instant mini film

 
Az instax mini 40 megjelenését kíséri a “Contact Sheet” nevezetű instant mini film. Ez a típus a klasszikus fotózás előtt tisztelegve a kontakt másolatokat megjelenését szimulálja pontosan úgy, mint amikor egy fotós a negatívjaiból egy kontakt printet készít. Mint minden instax film esetében a “Contact Sheet” is 10 kép / kazettás kiszerelésben lesz elérhető.

 
Az instax mini 40 csatlakozik az instax instant kamerák és okostelefon-nyomtatók szórakoztató és sokoldalú kínálatához. A Fujifilm instax mini 40 instant fényképezőgépe 36 990 forintos javasolt bruttó fogyasztói áron lesz megvásárolható 2021. április 21-től. További információkért látogasson el a www.instax.com/mini40 oldalra.

 
Az instax „Contact Sheet” film 3 290 forint javasolt bruttó fogyasztói áron lesz elérhető szintén 2021. április 21-től

 

web_mini-40-basic-product-image_frontrear.jpg

 

Termék specifikáció
instax mini 40
Film: FUJIFILM instax mini instant film (külön kapható)
Objektív: 2 komponens, 2 elem, f = 60 mm, 1:12.7
Kereső: Valódi képkereső, 0.37x, célponttal
Éles tartomány: 0.3m-∞
Szelfi mód (0.3 m - 0.5 m)
Zárkioldás: Programozott elektronikus zárkioldás, 1/2 to - 1/250 mp. Lassú szinkron gyenge megvilágításhoz
Expozíció vezérlés: Automatikus;: Lv 5.0 - 14.5, (ISO 800)
Film kiadás: Automatikus
Film előhívási idő:
Kb. 90 másodperc (változhat a környezeti hőmérséklettől függően)
Vaku: Állandó vaku (automatikus fénybeállítás), Újratöltési idő: 6.5 mp. vagy kevesebb (új akkumulátoral használva), Tényleges hatótávolság: 03,m – 2,7m
Automatikus kikapcsolási idő: 5 perc után
Tápegység: Két AA méretű alkáli elem (LR6) Kapacitás: Kb. 10db 10 kép / csomagos instax film
Egyéb: Tartalmaz filmszámlálót és filmcsomag-visszaigazoló ablakot
Méretek és súly: 104 mm x 121 mm x 65 mm. 330g. (tápegység, nyakpánt és film nélkül)
* A műszaki adatok javítás céljából változhatnak
 


web_ins_mini_WW-CONTACTSHEET_box_RGB_02.jpg

mini formátumú film „CONTACT SHEET”
Képméret: 62mm×46mm (H x Sz)
Film méret: 86mm×54mm (H x Sz))

 

 

Az instaxról
Az elmúlt 20 évben az instax, a FUJIFILM vállalat instant fényképezőgép-márkája olyan fényképezőgépeket hozott létre, amelyek azonnal valódi filmfotókat készítenek mini, SQUARE és WIDE formátumban.
Az instax megváltoztatta az emberek világszerte történő pillanatfelvételének módját 1998-as indulása óta, aminek eredményeként több mint 45 millió instant fényképezőgép és nyomtató lett eladva, a márka pedig az instant fényképezés világelsőjévé vált. A kiemelt termékek közé tartozik a mini 11, a mini Link nyomtató, a mini LiPlay, a SQUARE SQ1, az SQ20 és a WIDE 300. www.instax.com

 

web_mini40-KV-(1).jpg

 

web_mini40-KV.jpg

 

web_insminiPrint.jpg

 

 

 

 

 

(-)

Share |
top

A hozzászóláshoz kérjük jelentkezzen be, ha még nem regisztrált a regisztráció linken megteheti!

E-mail

Jelszó

Regisztráció | Elfelejtett jelszó

bottom
Impresszum
Betöltés: 0.082770 másodperc.