Új ‘Streetomatic – Olympus Edition’ slinger táska

Fotó Magazin | 2018. Február 28., Szerda 08:00

Új ‘Streetomatic – Olympus Edition’ slinger táska
Az új ‘Streetomatic – Olympus Edition’ slinger táska: a tökéletes választás street fotósok számára.

Az Olympus és a Cosyspeed bemutatja új, kooperációban készült, speciális kiadású slinger táskáját, mely a fényképezőgép gyors és egyszerű elérhetőségét biztosítja bárhol és bármikor

 

2018. Február 28, Hamburg – Az Olympus új slinger táskája, a ‘Streetomatic – Olympus Edition’ annak a kollaborációnak az eredménye, mely a “the fastest camera bags” gyártója, a Cosyspeed és az Olympus között jött létre. A slinger táska koncepciója kifejezetten az egykezes, gyors elérhetőséget biztosítja – ezt pedig a fotós táskák által nyújtott biztonsággal és térrel egészíti ki. A táska egyedi kivitele és praktikus megoldásai által tökéletes választást jelenthet minden kompakt rendszerfényképezőgépet használó street fotós számára.

A ‘Streetomatic – Olympus Edition’ slinger táska 2018 márciusának első felétől kapható antracitszürke színben, 29.990.- HUF ajánlott fogyasztói áron.

 

1_Streetomatic-Olympus_slinger_bag_mood.jpg

 

Az Olympus, a kompakt rendszerfényképezőgépek specialistájának és a Cosyspeed, a gyors elérhetőséget biztosító fotós táskák specialistájának kollaborációjából született meg az új ‘Streetomatic – Olympus Edition’ slinger táska, mely egy OM-D, vagy Olympus PEN váz és akár három objektív együttes hordozhatóságának lehetőségét kínálja. A táska hordható csípőre rögzítve, vagy akár futártáskaként, vállon átvetve. A gyors, egykezes elérhetőséget lehetővé tevő, az ütődések, por és az időjárás hatásai ellen védő táska egyedi zárómechanizmusa kiváló védelmet kínál a tolvajokkal szemben – minden előnyét figyelembe véve ideális választás a mai streetfotósok számára.

 

Az átkonfigurálható rekeszelválasztók lehetővé teszik a táska belsejének tökéletesen az egyéni igényeinknek megfelelő átszabását. A fő rekesz mellett a táska két végén kisebb zsebeket találunk, melyek biztonságos tárolást kínálnak például pótakkumulátor, memóriakártya és a nélkülözhetetlen mobiltelefon számára. A csípőre rögzítéshez szükséges öv további lehetőséget rejt további kiegészítők csatlakoztatásához. A ‘Streetomatic – Olympus Edition’ tartós és vízlepergető nylon szövetből készül, antracit-szürke színben, esővédő huzattal, négy rekeszelválasztóval és ujj-szíjjal. A fix öv segítségével csípőre rögzíthető táska a maximális kényelem érdekében szabadon mozog a derék körül.

 

3_Streetomatic-Olympus_slinger_bag_open.jpg

 

Streetomatic – Olympus Edition

• Kifejezetten a fényképezőgép gyors és egyszerű elérhetőségét biztosító fotós táska

• Minden jelenleg futó Olympus OM-D és PEN vázzal kompatibilis – emellett akár három objektív, valamint további kiegészítők hordozásához

• Négy párnázott, áthelyezhető rekeszelválasztó

• Két külső, cipzáras / tépőzáras zseb a személyes tárgyak tárolásához

• Egyedi zármechanizmus a fokozott lopásvédelem érdekében

• Ujj-szíj és időjárásálló esővédő huzat

• Méretek: 23cm × 16 cm × 11 cm (Sz × Ma × Mé)

• Ajánlott fogyasztói ár: 29.900 Ft


További információ az Olympus kiegészítőiről

 

Kövesse az Olympust a Facebookon

 

4_Streetomatic-Olympus_slinger_bag_right.jpg

5_Streetomatic-Olympus_slinger_bag_left.jpg

6_Streetomatic-Olympus_slinger_bag_poncho.jpg

 

 

 

 

(-)

Share |
top

A hozzászóláshoz kérjük jelentkezzen be, ha még nem regisztrált a regisztráció linken megteheti!

E-mail

Jelszó

Regisztráció | Elfelejtett jelszó

bottom
Fontosnak tartod-e az épületről készített fotókat?

Impresszum
Betöltés: 0.129103 másodperc.