Simics BalázsSony FE 35mm F1.8

Simics Balázs | 2019. Július 12., Péntek 08:00

A pehelykönnyű 35mm F1.8 prímobjektívvel bővül a Sony Full-Frame kínálata. A Sony bejelentette az E-bajonettes full-frame objektív termékcsaládjának legújabb tagját, az FE 35mm F1.8 nagy rekesznyílású és széles látószögű prímobjektívet.

3.jpg

Kis méretéből és könnyű súlyából adódóan a nagy rekesznyílású és széles látószögű SEL35F18F különböző típusú fotózásokhoz egyaránt alkalmas, legyen szó pillanatképekről, gasztrofotókról, tájképekről vagy éjszakai fotózásról. Az új objektív maximális F1.8-as rekesznyílásával kiváló képminőséget garantál a teljes képmezőn, a csendes autofókusz és a stabil követési teljesítmény miatt pedig remek választás lehet álló- és mozgóképek készítéséhez egyaránt. Kis mérete miatt APS-C és full-frame vázakhoz is illeszkedik az 52.5 milliméternek megfelelő gyújtótávolságot kínál.

 

2.jpg

 

Általános jellemzők:

 

Magas felbontású és széles rekesznyílású full-frame teljesítmény, könnyű és hordozható kialakításban

 

  • Az objektív a hordozhatóság új szintjét képviseli maximális F1.8-as rekesznyílásával, 280 grammos tömegével és 65.6 mm x 73 mm-es átmérőjével

 

  • Továbbfejlesztett optikai kialakítás beépített aszférikus lencsetaggal, mely minimálisra csökkenti a kromatikus aberrációt és magas felbontást nyújt a teljes képmezőn. 9 lamellás, kör alakú nyílásszerkezet garantálja a gyönyörű bokeh effektet.

 

  • Az objektív minimális fókusztávolsága 0.22 m, maximális nagyítási mértéke pedig 0.24x, így makrófotózás közben is megállja a helyét.

 

    1 / 2  Következő >   Utolsó >>

Share |
top

A hozzászóláshoz kérjük jelentkezzen be, ha még nem regisztrált a regisztráció linken megteheti!

E-mail

Jelszó

Regisztráció | Elfelejtett jelszó

bottom
Impresszum
Betöltés: 0.115896 másodperc.