Fotó MagazinPHOTOMETRIA FESZTIVÁL Budapesten

Fotó Magazin | 2017. Március 16., Csütörtök 21:00

A BPF 2017-es fesztiválvendége a görög Photometria Nemzetközi Fotófesztivál HOME című kiállítása, mely a napokban nyílt a Budapest Projekt Galériában. A kiállítás a 2016-os pályázatának legjobb képeit mutatja be.

Forrás: phoo.hu

 

A kiállítás témája az “otthon”, amely a nemzetközi fotográfusok különböző megfogalmazásaiban, sajátos megközelítésük által széles területet fed le a fotográfia narratívájában. Érzelmekkel és jelentéssel teli alkotásokon keresztül mutatja be az otthon, a személyes élettér fogalmát.

 

 

Apostolos Strantzalis: Chez Jean, 2016

Apostolos Strantzalis: Chez Jean, 2016

 

 

 

A kiállítás 2016 júniusában, Görögországból, Ioannina városából indult és 13 városban, három országban látható. 2017-es első állomása a Budapest FotóFesztivál. A Photometria Fesztivál magas színvonalú kiállításaival, szakmai rendezvényeivel támogatja a nemzetközi és görög kortárs fotográfusokat. A Ioannina városában évente megrendezett esemény egy cross-kulturális találkozási pont, ahol különböző világnézetek, kultúrák és ideák kapnak teret a bemutatkozásra és kibontakozásra. A Photometria Nemzetközi Fotófesztivál a PHEN (Photo Europe Network) tagja.

 

Kiállítók:
Catalin MUNTEANU, Davide PALMISANO, Leticia ΖICA, Lorenzo PALOMBINI, Nensi BOGDANI, Tran VIET VAN, Aggelos CHRISTODOULAKIS, Apostolos STRANTZALIS, Vasilis ZAVERDAS, Yannis ROBOKOS, Dimitris VAVOURAS, Kontantinos GDONTAKIS, Lefteris PARASKEVAIDIS, Leonidas MPAKOLAS, Magdalini KORMPAKI, Marilia FOTOPOULOU, Nikos GOLIAS, Olia PASPALAKI, Panagiotis ZIOVAS, Savvas KARAPANAGIOTIS, Stavros STAMATIOU, Sotiris TSAGATAKIS, Tasos CHIOS, Christos KAPATOS, Christos KATSANOS

 

FESZTIVÁLKÖZPONT / Budapest Projekt Galéria – 1053 Budapest, Kossuth Lajos utca 14-16.
2017. március 15. – április 5.
Nyitva tartás: hétfő-péntek 14.00-19.00

 

A Budapest FotóFesztivál további programjai

 

Tran Viet Van: Bedroom of Captain Huy, 2016.

Tran Viet Van: Bedroom of Captain Huy, 2016.

Davide Palmisano: Bangkok, 2014.

Davide Palmisano: Bangkok, 2014.

Savvas Karapanagiotis: Old House, 2016

Savvas Karapanagiotis: Old House, 2016

Marilia Fotopoulou: Családi portré, 2016

Marilia Fotopoulou: Családi portré, 2016

 

Share |
top

A hozzászóláshoz kérjük jelentkezzen be, ha még nem regisztrált a regisztráció linken megteheti!

E-mail

Jelszó

Regisztráció | Elfelejtett jelszó

bottom




Impresszum
Betöltés: 3.315917 másodperc.