Panasonic szervízközpont Budapesten

Fotó Magazin | 2022. Október 28., Péntek 08:00

Panasonic szervízközpont Budapesten
Budapesten nyitotta meg második európai szervízközpontját a Panasonic Connect Europe.

Az új budapesti szervizközpont minden eddiginél gyorsabb és hatékonyabb  ügyfél- és szervíztámogatást kínál ügyfeleinek.


Wiesbaden, Németország. 2022. október 27. –  A Panasonic a mai napon hivatalosan is megnyitotta új európai szervizközpontját Budapesten, amelynek célja, hogy kibővített ügyfélszolgálattal és szervizeléssel támogassa az ügyfeleket a kontinentális Európában. Az 1000 négyzetméteres létesítmény a walesi Cardiffban található központot egészíti ki. A szervízközpontok abban támogatják a Panasonic Connect Europe-ot, hogy segítse a vállalkozásokat a gyártásban, a logisztikában, az ellátási láncban, a kiskereskedelemben, a közszférában, valamint a szórakoztatásban és a médiában számos olyan technológiai termékkel, megoldással és szolgáltatással, amelyek hozzájárulnak sikerükhöz.


A két szervizközpont közös szervezeti egységben fog működni, szervizelési és szolgáltatási támogatást nyújtva az ügyfeleknek és a Panasonic Connect Europe részlegei számára, beleértve a Broadcast & ProAV és a Visual Solutions részlegeket is. A budapesti telephely ideális helyen van ahhoz, hogy a Panasonic Factory Solutions részlegének SMT Production and Robot & Welding megoldásait használó ügyfeleket is támogassa, valamint hogy megoldást előkészítő és tesztelő létesítményt biztosítson az üzleti és ipari megoldások divízió számára.


„A Panasonic Connect Europe arra építette hírnevét, hogy kiváló minőségű termékeket és megoldásokat kínál, valamint kategóriájában a legjobb támogatást nyújtja üzleti ügyfeleinek. A budapesti szerviz- és ügyfélközpont létesítése lehetővé teszi számunkra, hogy még közelebb legyünk ügyfeleinkhez, és minden eddiginél gyorsabb és hatékonyabb  támogatást nyújtsunk nekik, hozzájárulva ezzel sikerükhöz" – mondta Donald Maidment, a Panasonic Connect Europe ügyfélszolgálati vezetője.

 

web_Panasonic-Budapest-Service-Centre---Panasonic-Executives-1.jpg


A budapesti helyszínt a magyarországi műszaki felsőoktatásból kikerülő kiváló szakemberutánpótlás, valamint a helyi munkaerő  elkötelezettsége és ügyfélközpontú gondolkodásmódja miatt választották. Ezenkívül a szervizközpont piacokhoz való közelsége és az összes nagyobb fuvarozóval való jó kapcsolata lehetővé teszi a gyors és hatékony logisztikát a szervizelést igénylő termékek expressz begyűjtéséhez és visszaküldéséhez. 


Az új nyitást kommentálva Hiroyuki Nishiuma, a Panasonic Connect Europe vezérigazgatója elmondta: „Vállalkozásunk alig több mint egy évvel ezelőtt átalakult egy új és agilis szervezetté, amelynek célja, hogy gyorsan reagáljon ügyfeleink igényeire az iparágakban. Második budapesti szervizközpontunk létrehozása egy újabb fontos lépés annak az ígéretnek a teljesítésében, hogy termékszakértelmünket ötvözzük továbbfejlesztett megoldási képességünkkel, ezzel is segítve a vállalkozásokat abban, hogy működésüket a jövő kihívásainak megfelelően átalakíthassák.”

 

web_Panasonic-Budapest-Service-Centre---Engineer-Working-2.jpg

 

A Panasonic csoportról

A Panasonic csoport, amely a fogyasztói elektronika, a lakásépítés, az autóipar, az ipar, a kommunikáció és az energetika területén világszerte vezető szerepet tölt be az innovatív technológiák és megoldások fejlesztésében, 2022. április 1-je óta Panasonic Holdings Corporation néven nyolc vállalatot magában foglaló holdingtársaságként működik tovább. Az 1918-ban alapított vállalatcsoport elkötelezett az emberek és a társadalom jólétének fokozása mellett, és üzleti tevékenységét az új értékteremtés érdekében alkalmazott alapelvek mentén végzi, fenntartható megoldásokat kínálva a mai világ számára. A csoport 56,40 milliárd eurós (6 698,8 milliárd jen) konszolidált nettó árbevételt ért el a 2022. március 31-én zárult évre vonatkozóan. A Panasonic csoport elkötelezett a társadalom jólétének javítása iránt, és egységesen kiváló termékeket és szolgáltatásokat nyújt, hogy segítsen Önnek a lehető legjobban kiteljesedni az életben.
Ha többet szeretne megtudni a Panasonic Csoportról, kérjük, látogasson el ide: https://holdings.panasonic/global/

 

A Panasonic Connect-ről

Panasonic Connect Zrt., Kft. 2022. április 1-jén hozták létre, a Panasonic Csoport operációs vállalati rendszerre való átállásának részeként. Világszerte nagyjából 28 500 alkalmazottal és 924,9 milliárd JPY (≈ 6,486 milliárd euró) éves árbevételével a vállalat központi szerepet játszik a Panasonic Csoport B2B megoldásokkal foglalkozó üzletágának növekedésében, és új értéket nyújt ügyfeleinek a fejlett hardverek, az intelligens szoftvermegoldások és a több mint 100 éves története során felhalmozott ipari mérnöki ismeretek széles skálájának kombinálásával. A vállalat célja, hogy "megváltoztassa a munkát, előrelépjen a társadalomban, csatlakozzon a holnaphoz". Az ellátási lánc, a közszolgáltatások, az infrastruktúra és a szórakoztatóipar innovációjának ösztönzésével a Panasonic Connect célja, hogy hozzájáruljon a fenntartható társadalom megvalósításához és mindenki számára biztosítsa a jólétet.

 

A Panasonic Connect Europe GmbH-ról

A Panasonic Connect Europe 2021. október 1-jén kezdte meg működését, létrehozva egy új, B2B fokúszú, agilis szervezetet. A több mint 400 alkalmazottal és Hiroyuki Nishiuma vezérigazgató vezetésével a vállalkozás célja, hogy innovatív termékekkel, integrált rendszerekkel és szolgáltatásokkal hozzájáruljon ügyfelei sikeréhez - mindezt úgy tervezték, hogy megvalósítsa jövőképét a Change Work, az Advance Society és a Connect to Tomorrow számára.

 

A Panasonic Connect Europe székhelye Wiesbadenben található, és a következő üzletágakból áll:

 

  • A Mobile Solutions üzletág Toughbook strapabíró noteszgépeivel, üzleti táblagépeivel és kéziszámítógépeivel segíti a mobil dolgozókat a termelékenység növelésében.
  • A Visual System Solutions-t magában foglaló Media Entertainment Business Divízió nagy fényerejű és megbízható projektorokat, valamint kiváló minőségű kijelzőket kínál; és a Broadcast & ProAV intelligens élő gyártási megoldásokat kínál egy végpontok közötti portfólióból, amely PTZ- és rendszerkamerákból, videokamerákból, Kairos IT/IP platformból, kapcsolókból és robotmegoldásokból áll, amelyeket széles körben használnak az élő események rögzítéséhez,  sportgyártás, televízió és xR stúdiók.
  • Az Üzleti és Ipari Megoldások személyre szabott technológiai megoldásokat kínál a kiskereskedelemre, a logisztikára és a gyártásra összpontosítva, egyedülálló Gemba folyamatinnovációs megközelítését alkalmazva. Célja a működési hatékonyság növelése és az ügyfélélmény javítása, segítve a vállalkozásokat abban, hogy minden nap a lehető legjobban teljesítsenek.
  • A Panasonic Factory Solutions Europe automatizált megoldásainak széles választékával segít az intelligens gyárak megvalósításában, beleértve az elektronikai gyártási megoldásokat, a robot- és hegesztőrendszereket, valamint a szoftvermegoldások tervezését.

 

További információért kérjük, látogasson el ide: https://business.panasonic.co.uk

 

 

 

 

 

(-)

Share |
top

A hozzászóláshoz kérjük jelentkezzen be, ha még nem regisztrált a regisztráció linken megteheti!

E-mail

Jelszó

Regisztráció | Elfelejtett jelszó

bottom




Impresszum
Betöltés: 3.655606 másodperc.