Simics BalázsPanasonic LUMIX G90

Simics Balázs | 2019. Április 09., Kedd 08:00

Kiemelkedő teljesítmény és hordozhatóság.

 

1.jpg

 

 

2019. április 5.- A könnyű hordozhatóság és egyszerű használhatóság jegyében tervezett LUMIX G90 rengeteg funkcióval rendelkezik, amelyekkel kiváló álló- és mozgóképek készíthetők.

 

A 20,3 megapixeles Digital Live MOS képérzékelővel, a legújabb Venus Engine processzorral és az 5-tengelyes Dual I.S. 2 képstabilizációval a G90 készen áll, hogy a legkülönbözőbb helyzetekben, bármilyen környezetben képes legyen megörökíteni a jeleneteket.

 

A maximális kényelem és egyszerű egykezes használat érdekében külsőleg újratervezett G90 teljes mértékben szigetelt, hogy ellenálljon a vízcseppeknek és a pornak is.  Az integrált OLED élőképes keresővel és a szabadon elforgatható hátlapi, 3,0 hüvelykes OLED kijelzővel bármilyen szögből megalkothatja a kívánt képet. Videokészítéshez a G90 4K és Full HD felvételt is nyújt különböző képrátákkal, külső felvétel lehetőségével, valamint 3,5 mm-es mikrofon-bemenettel és fejhallgató-bemenettel.  A LUMIX készülékből már ismert 4K Fotó a G90-ben most olyan új funkciókkal segít elkapni a tovatűnő pillanatokat, mint a sorozatkompozíció (Sequence Composition) vagy az automatikus jelölés (Auto Marking). A Bluetooth és Wi-Fi csatlakoztathatósággal útközben is egyszerűen megoszthatja az élményeket, az USB-töltéssel pedig bármikor feltöltheti az akkumulátort.

 


Kiváló képminőség és szupergyors AF


A G90 20,3 megapixeles Digital Live MOS képérzékelője nem alkalmaz aluláteresztő szűrőt, hogy a lehető legtöbb részletet rögzítse. A képérzékelő a Venus Engine képfeldolgozóval együtt természetes, valósághű és széles dinamikatartományú képeket állít elő. A LUMIX G90 az optikai képstabilizációt (OIS) és a készülékház-képstabilizációt egyesítő 5-tengelyes Dual I.S. 2 képstabilizátorral akár 5 fokozattal hosszabb záridő mellett is képes kompenzálni a bemozdulásokat, hogy a képek mindig tűélesek legyenek. Az 5-tengelyes Dual I.S. 2 képstabilizáció fényképeknél és videofelvételeknél is működik, beleértve a legnagyobb részletességet nyújtó 4K videó üzemmódot is.

 

A villámgyors, 0,07 másodperces autofókusszal (AF) és a nagy sebességű, 9 képkocka/másodperc (AFS) vagy 6 képkocka/másodperc (AFC) sorozatfelvételi móddal a gyorsan mozgó témák is élesek maradnak. A Depth From Defocus (DFD) technológiával a G90 a mozgó témákat is képes követni- A felhasználó módosíthatja a fényérzékenységet, hogy az autofókusz működése a leginkább igazodjon a fényképezett témához. Az arc- és szemfelismerő autofókusz érzékeli az emberi arcot, hogy éles fókuszt biztosítson a szemeknek. A további autofókusz módok között megtalálható a precíziós AF, amellyel akár a legkisebb területre is lehet hajszál pontosan fókuszálni, valamint a gyenge fényviszonyokra tervezett AF és ez egyéni multi AF, amellyel a felhasználó 49 fókuszérzékelő terület közül választhatja ki a számára megfelelőket. A manuális fókuszálásnál Focus Peaking funkció is elérhető.

 

 

2.jpg

 

 

Továbbfejlesztett külső és ergonómia


  • Új gombok a fő funkciók egyszerű és gyors eléréséhez
  • Átalakított markolat a kényelmes és stabil felvételkészítéshez
  • Csepp- és porálló kialakítás

 

A LUMIX G90-et újratervezték a könnyű, egykezes használathoz. A fényképezőgép tetején egy sorban elhelyezett három új gombbal az expozíciót, az ISO-értéket és a fehéregyensúlyt lehet módosítani. A hátoldalon a tárcsa körül elhelyezkedő gombok gyors hozzáférést biztosítanak a különböző beállításokhoz felvétel és lejátszás közben is. Az elő- és hátoldali tárcsákkal közvetlenül lehet módosítani és egyéni igényekre szabni a beállításokat.  A kompozíciót a nagy méretű 2 360K képpontos, 100%-os látómezőt és 0,74x nagyítást biztosító OLED élőképes keresőn (LVF) vagy a 3 hüvelykes, 1 040K képpontos, szabadon forgatható hátsó érintőkijelzőn lehet megalkotni.  A G90 strapabíró kialakítása a magnéziumötvözetből készített vázzal kezdődik és a kényelmesebb fogáshoz és stabil felvételekhez újratervezett markolatban csúcsosodik ki. A LUMIX G90 minden gombja és illesztése szigetelt, hogy a csepp- és porálló kivitelnek köszönhetően bárhol bevethető legyen.

 

    1 / 3  Következő >   Utolsó >>

Share |
top

A hozzászóláshoz kérjük jelentkezzen be, ha még nem regisztrált a regisztráció linken megteheti!

E-mail

Jelszó

Regisztráció | Elfelejtett jelszó

bottom




Impresszum
Betöltés: 3.216857 másodperc.