Olympus PEN E-P7: új micro 4/3 fényképező bejelentés

Fotó Magazin | 2021. Június 09., Szerda 06:00

Olympus PEN E-P7: új micro 4/3 fényképező bejelentés
Sajtóközlemény: Lenyűgöző fotós képességek a kifinomult design és könnyű kivitel mellett.

2021, Június 9, Hamburg – Az OM Digital Solutions GmbH nagy örömmel mutatja be Olympus PEN E-P7 Mikro-NégyHarmad rendszerű fényképezőgépét, mely a kreatív fotósokat képalkotó képességével és a Yoshihisa Maitani által megálmodott Olympus PEN sorozat klasszikus hangulatával hódítja meg. A gép számtalan ellenállhatatlanul vonzó fotós funkcióval bír, mint például a Colour Profile Control – valamint olyan jellemzőkkel, mint a 20 megapixel felbontású Live MOS szenzor, vagy a vázba épített, 5-tengelyes képstabilizátor. A PEN E-P7 a különleges pillanatok megörökítésének saját kifejezésmóddal történő megvalósítását segíti, olyan kiváló minőségű képekkel és videókkal, melyek a legtöbbet hozzák ki az M.Zuiko objektívek tudásából. 

 

Kifinomult design, különös odafigyeléssel a részletekre

Az E-P7 az Olympus PEN sorozat egyedi és kifinomult stílusát hozza. A részletek, például az alumínium első és hátsó vezérlőtárcsák gondos kidolgozásával szemet gyönyörködtető és meggyőző megjelenést kapott. A váz mindössze 337g*, ha pedig egy M.Zuiko Digital ED 14-42mm F3.5-5.6 EZ standard zoom objektívvel szereljük, akkor is csupán 430g. A még könnyebb és még egyszerűbben hordozható fényképezőgép pedig több együtt töltött időt és még több kincset érő pillanat megörökítésének lehetőségét kínálja.

 

web_C33_E-P7_WHT_Front_1718_SLV.jpg

20 MP Live MOS képérzékelő és vázba épített, 5-tengelyes képstabilizátor 

A 20 megapixel felbontású Live MOS szenzor, a nagysebességű TruePic VIII képprocesszor és az M.Zuiko objektívek kombinációja biztosítja az okostelefonokat messze túllépő képminőséget. Az PEN E-P7 vázba épített, 5-tengelyes képstabilizátora akár 4,5 lépésnyi** korrekciót kínál a bemozdulásmentes, kiváló minőségű felvételek készítéséhez. A professzionális OM-D sorozatból érkező, kifinomult folyamatos autofókusz, illetve az arc- és szemprioritást kínáló AF algoritmus ugyancsak megtalálható benne a folyamatos témakövetés és a mindig megfelelő pontosságú élességállítás elérése érdekében. A portrékészítés így pontosan az elképzeléseknek megfelelően történhet, még akkor is, ha a modellünk részlegesen látszik, vagy oldalról látható.

 

web_C72_E-P7_SLV_5axis.jpg

Profilvezérlés egy mozdulattal 

Az E-P7 elején található, dedikált Profile Control vezérlőtárcsa lehetővé teszi, hogy a standard fotós üzemmódból színes, monokróm, illetve szűrőeffektekkel módosított színprofilra váltsunk. Az egyedi és kreatív képalkotáshoz 12 szín / 10 lépcsős telítettség módosítás, csúcsfény és árnyék beállítás, illetve a színprofil vezérlés is ideális kezelhetőséget kínál – utóbbi esetén az analógfilm-hatás, a színszűrő-effektek, valamint a szemcsés filmek hangulata a monokróm profilban különösen lenyűgöző fekete-fehér felvételek készítését kínálja. Az Olympus Művészi szűrői ugyancsak elérhetők, így a felvételek egy gombnyomással egy kisebb műalkotásnak tűnő megjelenést kapnak. Az effektek erősségét a kijelzőn található csúszókapcsoló segítségével állíthatjuk a Fine Tune*** opcióval.

 

További jellemzők 

  • Beépített WiFi és Bluetooth csatlakozás

A beépített WiFi és Bluetooth csatlakozás, valamint az okoseszközre letölthető, automatikus adatátvitelt is biztosító OI.Share alkalmazás segítségével felvételeink megosztása a lehető legegyszerűbb az iOS és Android telefonokra és tabletekre egyaránt. Emellett az okoseszköz akár az E-P7 távirányítójává is varázsolható, még több kreatív felhasználási lehetőséget biztosítva.

 

web_OlympusEP7.jpg

  • Különleges látószögek használata a dönthető LCD kijelzőnek köszönhetően

Az E-P7 dönthető, lenyitható LCD kijelzőjével a kreativitás tovább fokozható – különféle szélsőséges látószögek használatához és teljesen lenyitva akár önarcképek készítéséhez is.

  • Advanced Photo üzemmód

Az Advanced Photo üzemmódban olyan, hagyományosan komoly kihívást jelentő fotós technikák érhetők el, mint a multiexpozíció, vagy a hosszú expozíciós időt használó Live Composite – viszont a lehető legegyszerűbben kezelhető módon.

  • Stabilizált 4K videók

Lenyűgözően stabilizált, nagyfelbontású 4K videók készítése akár kézből kitartva – minden eddiginél egyszerűbben, a vázba épített 5-tengelyes képstabilizátornak köszönhetően, mely minden esetben szemet gyönyörködtető eredményt biztosít.

  • USB töltés 

A gépbe integrált, USB-n keresztül elérhető akkumulátor töltés hosszabb használati időt garantál a fotós túrákon és utazás közben.

 

web_C104_CS-54B_WHT_Right_E-P7_WHT_1442EZ_SLV_LC60.jpg 


Elérhető kiegészítők

  • Tökéletes stílus a külön kapható, valódi bőr CS-54B váztokkal

Ez a valódi bőrből készült, fehér, vagy fekete színű váztok tökéletesen a PEN E-P7-re illik. A kijelző a váztok eltávolítása nélkül is teljesen lenyitható. A váztok kiegészíthető opcionális objektívvédővel és vállpánttal is, így egy teljes, modern stílusú bőr kivitel építhető fel.

  • PEN divatkiegészítők

A PEN E-P7-hez stílus és dizájn szerint is változatos megjelenést biztosító szíjak és tokok érhetők el az Olympus PEN divatkiegészítők különféle sorozatainak választékában.

 

Elérhetőség és árak

A PEN E-P7 június közepétől kapható, kétféle színkombinációban, fehér / ezüst, vagy fekete / ezüst kivitelben, vázként mindössze 289 990 Ft**** javasolt fogyasztói áron, vagy kitben, az M.Zuiko Digital ED 14-42mm F3.5-5.6 EZ objektívvel, 324 990 Ft**** javasolt fogyasztói áron. A PEN E-P7 ingyenes hat hónapos jótállási idő meghosszabbítással***** kapható – ehhez mindössze az új gép my.olympus-consumer.com  oldalon történő regisztrálása, illetve a hírlevélre történő feliratkozás szükséges.

 

A termékjellemzők bejelentés nélküli változtatásának joga fenntartva.  A legfrissebb információk az Olympus weboldalán érhetők el: https://www.olympus.hu/site/hu/c/cameras/index.html

 

* CIPA szabvány szerint, a tartozék újratölthető akkumulátorral és memóriakártyával. A váz mérete: 118,3 x 68,5 x 38,1 mm (Sz×Ma×Mé)

** M.Zuiko Digital ED 14-42mm F3.5-5.6 EZ objektív f = 42mm gyújtótávolsággal (35mm film ekvivalens érték: f = 84mm),
a CIPA szabvány szerint, két tengely mentén történő korrekcióval („yaw” és „pitch”)

*** A Fine Tune opció a Pop Art, Soft Focus, Pin Hole, Cross Process és Instant Film Művészi szűrők használata esetén érhető el

**** Ajánlott fogyasztói ár

***** A vásárlás helyén érvényes jogok szerinti kötelező jótállási idő meghosszabbítása hat hónappal

 

web_PC160357.jpg

 

Az itt szereplő cég és terméknevek a megfelelő cégek védjegyei, illetve bejegyzett védjegyei.

 

AZ OM DIGITAL SOLUTIONS CORPORATION-ről

Az OM Digital Solutions Corporation a többszörös díjnyertes digitális képalkotó és audio megoldások vezető szolgáltatója, mely a precíziós optikákról és az úttörő technológiákról híres.

 

Az Olympus vállalattal 2021-ben történt különválást követően az újonnan alapított OM Digital Solutions a képalkotásban szerzett 85 évnyi örökséget – beleértve a különféle technológiákat, termékeket, szolgáltatásokat és a márkanév örökségét – kiemelkedően dinamikus cégként viszi tovább, az üzleti tevékenység teljes potenciálját felfedve.

 

Ma az OM Digital Solutions a saját kategóriájukban kiemelkedő, előre mutató termékeket fejleszt, melyek a tervezés, kivitelezés és a funkcionalitás határait feszegetik, miközben a fogyasztók és a profi felhasználók igényeit egyaránt kielégítik.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

(-)

Share |
top

A hozzászóláshoz kérjük jelentkezzen be, ha még nem regisztrált a regisztráció linken megteheti!

E-mail

Jelszó

Regisztráció | Elfelejtett jelszó

bottom
Impresszum
Betöltés: 0.073053 másodperc.