Olympus OM-D E-M10 Mark IV bejelentés

Fotó Magazin | 2020. Augusztus 04., Kedd 06:00

Olympus OM-D E-M10 Mark IV bejelentés
Minden pillanat egy emlék – őrizzük meg tökéletes minőségben! - bejelentették az Olympus E-M10 sorozatának IV. tagját.

OM-D E-M10 Mark IV:

• Kiváló hordozhatóság és kreativitás

• Kényelmes és biztos fogás a gondtalan felvételkészítéshez

• Kompakt, vázba épített 5-tengelyes képstabilizátor egység akár 4,5 FÉ kompenzációval ***

• Új 20 megapixel felbontású Live MOS szenzor

• Akár 15 fps sebességű sorozatfelvétel

• Továbbfejlesztett, precíz C-AF a mozgó témák folyamatos követéséhez

• Arcprioritás / Szemprioritás AF funkció, ami profilból, illetve lehajtott fejjel látható modell esetén is pontos élességállítást biztosít

• Sokoldalú felvétel funkciók:
  - AUTO mód gyönyörű felvételek készítéséhez, mindössze a kioldó megnyomásával, a gép által automatikusan kiválasztott beállításokkal

  - SCN (Scene) felvételi mód a beállítások témához, vagy jelenethez optimalizált, egyszerű kiválasztásához

  - AP (Advanced Photo) mód a jellemzően nehezebben elsajátítható fotós technikák gondtalan alkalmazásához

  - Művészi szűrők a kreativitás támogatásához és Fine Tune funkció az effektek hatásának beállításához

• Lenyitható LCD kijelző szelfik készítéséhez

• 4K videofelvétel 5-tengelyes képstabilizátorral

• Vázba épített Wi-Fi és Bluetooth® csatlakoztatás

• Az akkumulátor a fényképezőgépben hagyva is tölthető, USB kábel segítségével

• Elérhető augusztus közepétől, 259.000.- HUF javasolt fogyasztói áron*

 

2020. Augusztus 4, Budapest – Az új Olympus OM-D E-M10 Mark IV maga a tökéletes fényképezőgép a mobilitás és a kreativitás metszetében. A kompakt méretű és könnyű váz, a továbbfejlesztett markolat, a mindössze az exponálógomb megnyomásával elérhető professzionális képek, a különféle felhasználásra optimalizált felvételi funkciók, valamint a nagyteljesítményű, 5-tengelyes képstabilizátor által kiváló eszköz minden pillanat lenyűgöző minőségű megörökítéséhez. A szelfikészítéshez ideális, lenyitható LCD kijelző és a nagyfelbontású elektronikus kereső biztosítja azt a szabadságot, melynek köszönhetően használója saját, egyéni fotós stílusát követheti. A képek megosztása a speciális okostelefon alkalmazással most minden eddiginél egyszerűbb – ráadásul az alkalmazás új tartalmat is kínál, mely segít az autentikus fotós technikák elsajátításában. A kiváló minőségű képalkotás élvezete mindenkinek - a családoktól kezdve, akik gyermekeik fejlődését szeretnék megörökíteni, a fotózás iránt rajongókig: az OM-D E-M10 Mark IV augusztus közepétől kapható, 259.990.- HUF javasolt fogyasztói áron*.

 

web_OM-D_E-M10_Mark_IV_silver_Backleft3_EZ-M1442EZ_LCD-Hi__Product_130.jpg

 

A hagyományos cserélhető objektíves rendszerekhez képest fele méret és tömeg révén az Olympus rendszer egyik legnagyobb előnye az elképesztő mobilitás – mely a kompakt méretű és könnyű vázak mellett ugyanilyen jellemzőkkel büszkélkedő objektíveket is magában foglal. A nagyfelbontású, nagyteljesítményű objektívek sorozata, illetve a rendkívül hatékony képstabilizátor rendszer éles, kiváló minőségű fotókat és videókat eredményez a legkülönfélébb témák, háttér, illetve körülmények esetén is. Az E-M10 Mark IV a legkisebb OM-D – az áttervezett markolatával és a legújabb képalkotó technológiákkal felvértezett gép tökéletes választás lehet mindazok számára, akik olyan kompakt méretű fényképezőgépet keresnek, ami mindig velük lehet.

 

Kiváló hordozhatóság és nagyteljesítményű, vázba épített 5-tengelyes képstabilizátor kiváló minőségű fotók és videók készítéséhez 

A klasszikus Olympus stílusjegyekkel ellátott váz minden eddiginél könnyebb – gyakorlatilag a standard kit objektívvel egy fél literes üdítő** 

súlyához mérhető – így optimális hordozhatóságot biztosít. Az új, áttervezett markolattal az E-M10 Mark IV kényelmes és biztos fogást nyújt. A vázba épített képstabilizátor akár 4,5 záridő lépésnyi kompenzációt kínál***, emellett új, 20 megapixel felbontású Live MOS érzékelő, illetve kiváló teljesítményű M.Zuiko objektívek biztosítják a szemet gyönyörködtető fotók és videók rögzítését – éjszakai, telefotó és minden más témában egyaránt. A hordozhatóság jegyében még egy lényeges funkció: a gép akkumulátora egyszerűen, a vázban hagyva is tölthető USB kábel segítségével, akár útközben is.

 

web_OM-D_E-M10_Mark_IV_black_EZ-M1442__Product_350.jpg

 

Sokoldalú felvételkészítési lehetőségek és szelfikhez ideális lenyitható LCD kijelző

Az E-M10 Mark IV olyan funkciók tárházával rendelkezik, melyek segítik az akár csak egyszer az életben átélhető pillanatok pontos és kiváló minőségű megörökítését – ilyen funkció például a 15 fps sebességű sorozatfelvétel. A továbbfejlesztett C-AF pontossága lehetővé teszi a mozgó témák folyamatos fókuszban tartását. 

Az arc prioritás / szem prioritás AF képes a profilból, vagy lehajtott fejjel látható modellünk arcának felismerésére is. A Silent felvételi mód segítségével a kioldó és a gép minden más működéshez kapcsolódó hangja kiiktatható - ez különösen hasznos minden olyan esetben, amikor a zajok egyáltalán nem kívánatosak, például egy előadói esten, vagy alvó gyermek fotózásakor.

 

Automatikus felvételi módban az Olympus OM-D felismeri a különféle felvételi szituációkat és automatikusan kiválasztja a leginkább megfelelő beállításokat. Az Advanced Photo (AP) mód használatával olyan fotókat is készíthetünk egyszerűen, melyekhez korábban komoly fotós tapasztalat volt szükséges: például a többféle expozíciós felvételek, vagy a csillagjárás és az autók éjszakai fénycsíkjainak megörökítése Live Composite módban – gond nélkül! A 4K videofelvétel funkciónak köszönhetően a legszebb pillanatok képként kiemelhetők a rögzített 4K filmjeinkből.

 

Emellett az – OM-D sorozatban elsőként megjelenő – lenyitható LCD érintőkijelző segít a különleges szelfik készítésében. A kijelző döntésével magas, illetve alacsony látószögekből is tökéletes fotók és videók készülhetnek – pontosan úgy, ahogy azt elképzeltük. Az E-M10 Mark IV nagyfelbontású elektronikus keresője gondtalan felvételkészítést biztosít erős napfényben is.

 

Az OM-D E-M10 Mark IV az FC-WR vakuvezérlővel és az FL-700WR vakuegységgel együtt vezeték nélküli vakuvezérlést tesz lehetővé.

 

web_OM-D_E-M10_Mark_IV_silver_EZ-M1442_FC-WR__Product_010.jpg

 

Dedikált okostelefon alkalmazás a még élvezetesebb felvételkészítéshez 

A vázba épített Wi-Fi és a Bluetooth® segítségével a dedikált OI.Share okostelefon alkalmazás a megörökített fotók és videók egyszerű és közvetlen importálását, így a gondtalan közösségi oldalon történő megosztását is lehetővé teszi. A csatlakoztatott okostelefon a Bluetooth segítségével távvezérlőként is használható. A fényképezőgép útmutatói és oktatóvideói az alkalmazásban is elérhetők, így a felvételi módszerek és technikák még egyszerűbben elsajátíthatók.

 

Kiegészítők

Az OM-D E-M10 Mark IV teljes mértékben kompatibilis az Olympus Mikro-NégyHarmad objektívek széles kínálatával – valamint más gyártók Mikro-NégyHarmad szabványú objektívjeivel is. Választhatunk további kiegészítőket is fényképezőgéphez, például pontosan testre szabott fotóstáskákat, elektronikus vakukat, vagy az ingyenesen letölthető képszerkesztő és munkafolyamat-kezelő Olympus Workspace szoftvert.

 

További információ: https://www.olympus.hu/site/hu/c/cameras_accessories/index.html

 

Ár és elérhetőség

Az új OM-D E-M10 Mark IV augusztus közepétől, 259.000.- HUF javasolt fogyasztói áron érhető el. Az OM-D fényképezőgép ingyenes hat hónapos jótállási idő meghosszabbítással kapható**** – ehhez mindössze a MyOlympus online rendszerébe kell regisztrálnunk: http://my.olympus.eu

 

További információ: https://www.olympus.hu/site/hu/c/cameras/

 

A termékjellemzők bejelentés nélküli változtatásának joga fenntartva. A legfrissebb információk az Olympus weboldalán érhetők el:  www.olympus.hu

 

* Ajánlott fogyasztói ár

**Kb. 476g M.Zuiko Digital ED 14-42mm F3.5-5.6 EZ használatával (CIPA szabványnak megfelelően, a tartozék akkumulátorral és memóriakártyával – szemkagyló nélkül)

***M.Zuiko Digital ED 14-42mm F3.5-5.6 EZ objektív használata esetén, 42mm gyújtótávolság mellett (35mm ekvivalens érték: 84mm), CIPA szabvány szerint, két tengely (Yaw és Pitch) korrekcióján mérve

**** A vásárlás helyén érvényes jogok szerinti kötelező jótállási idő meghosszabbítása hat hónappal.

 

web_OM-D_E-M10_Mark_IV_EZ-M1442EZ__Mood_City.jpg

 

 

 

 

 

 

(-)

Share |
top

A hozzászóláshoz kérjük jelentkezzen be, ha még nem regisztrált a regisztráció linken megteheti!

E-mail

Jelszó

Regisztráció | Elfelejtett jelszó

bottom
Impresszum
Betöltés: 0.085877 másodperc.