Simics BalázsNikkor Z 85mm f/1.8 S

Simics Balázs | 2019. Augusztus 02., Péntek 08:00

Készítsen lenyűgöző portrékat a Nikon új objektívével.

1.jpg

 

Amszterdam, Hollandia, 2019. július 31.: A Nikon bemutatja a Nikon Z család új, nagy fényerejű általános portréobjektívét. A NIKKOR Z 85mm f/1.8 S egy gyors élességállítású objektív, amely hihetetlen részletességet biztosít a kép teljes területén. Akár állóképeket, akár videót készít, ez a teljes képes, tükör nélküli fényképezőgépekhez készült objektív lélegzetelállító tisztasággal adja vissza a portréalanyokat.

 

Ideális a klasszikus fejet és vállakat tartalmazó felvételektől a környezeti portrékig, valamint az meghitt hangulatú helyszínektől a nagy rendezvényekig egyaránt. A NIKKOR Z 85mm f/1.8 S kiemelkedő optikai teljesítménye bármely helyszínen lenyűgöző eredményeket biztosít. A teljes képen egyenletes élesség – még akkor is, ha a legnagyobb f/1,8-as rekeszérték mellett készít felvételeket. Csodálatosan természetes Bokeh-hatást biztosít, és hatékonyan kiküszöböli az objektív becsillanását hátulról megvilágított jeleneteknél is.

 

A fókuszálás gyors, és a Nikon Z fényképezőgépek új Szemérzékelő funkciója a téma szemére állítja az élességet, függetlenül attól, hogy egyedül van-e, vagy egy arc a tömegben. A videósok a 85 mm-es gyújtótávolság segítségével elkülöníthetik témáikat, és lenyűgözően sekély mélységélességgel készíthetnek videofelvételeket.

 

Dirk Jasper, a Nikon Europe termékmenedzsere elmondta: „A NIKKOR Z 85mm f/1.8 S egy hihetetlenül sokoldalú objektív. Gyors, összetett élességállító rendszerének és nagy maximális rekeszének köszönhetően a kihívást jelentő fényviszonyok vagy váratlan lehetőségek esetén sincs oka aggodalomra. Akár egy rendezvényen, a stúdióban vagy a szabadban készít felvételeket, kreativitásának szabad teret engedve készítheti el élettel teli és különleges portréit.”

 

2.jpg

 

Főbb jellemzők

 

 

NIKKOR Z: A széles Nikon Z-bajonetthez tervezett objektív a kép teljes területén több fényt enged be.


S sorozat: Az optikai kivitel új dimenziója. Tükröződésgátló nanokristály bevonat. Egyenletes, csendes, összetett élességállító rendszer.

 

Éles részletek: Különleges teljesítmény a kép teljes területén. A minimális fókusztávolság mindössze 0,80 m
Strapabíró felépítés: Az objektívváz minden mozgó része védve van a portól és a vízcseppektől. A fluor bevonat aktívan taszítja a vizet, a port és a szennyeződéseket.


Ideális filmekhez: Néma rekeszbeállítás és szinte hang nélküli AF. Az élességállítás közbeni látószög-instabilitás (az ún. „fókuszlégzés”) szinte teljesen megszűnik.


Személyre szabható vezérlőgyűrű: Használható manuális élességállításhoz (alapértelmezett), rekeszvezérléshez vagy expozíciókompenzációhoz.

 

 

www.nikon.hu

Share |
top

A hozzászóláshoz kérjük jelentkezzen be, ha még nem regisztrált a regisztráció linken megteheti!

E-mail

Jelszó

Regisztráció | Elfelejtett jelszó

bottom
Impresszum
Betöltés: 0.207453 másodperc.