Simics BalázsNemes ’mettor” Zoltán lett a díjazott

Simics Balázs | 2019. Február 26., Kedd 15:00

Magyar fotós tehetséget díjaztak a 2019-es Sony World Photography Awardson.

1.jpg

2019. február 26.: A Sony és a 62 ország helyi fotós közösségeit támogató World Photography Organisation nyilvánosságra hozta a Nemzeti Díjak győzteseit. A Nemzeti Díjat Magyarországon 2019-ben Nemes ‘mettor’ Zoltán nyerte el.ip

 

A nemzetközileg elismert Sony World Photography Awards Nemzeti Díja tehetséges fotósoknak biztosít felületet azzal, hogy világszerte bemutatják munkáikat. Ez mutatja a Sony elköteleződését a helyi fotós közösségek tehetségeinek támogatása iránt. Nemes Zoltán Győr, 2018. március 23. 11:03:39 című képét a legjobb Magyarországon élő magyar fotós által készített képnek választották, amely a Sony World Photography Awards Nyílt versenyében is megméretteti magát.

 

A győri Nemes ‘mettor’ Zoltán győztes képe a Győr-Sziget városrészben található növényolajgyár utolsó kéményének lebontását mutatja be, megörökítve ezzel azokat az emblematikus emlékeket, melyek a régi győri ipari városrészhez köthetők. A Nemzeti díj nyerteseként Nemes ‘mettor’ a Sony legújabb képalkotó eszközeivel gazdagodik. Fényképe április 18. és május 6. között megtekinthető lesz a Sony World Photography Awards londoni kiállításán, valamint bekerül a 2019-es hivatalos évkönyvbe is.

 

2.jpg

 

A World Photography Organisation által szervezett Sony World Photography Awards a világ egyik legfontosabb fotós eseménye. A névadó főszponzorral, a Sony-val közösen már 12. alkalommal rendezik meg a négy versenyt magába foglaló fotópályázatot: Professzionális (több képből álló portfóliót díjaznak), Nyílt (egy képből álló portfóliót díjaznak), Diák (tudományos intézmények számára kiírt pályázat) és Ifjúsági (12 és 19 év közötti korosztályba tartozó fiatalok pályázhatnak).

 

Nemes Zoltán győzelme mellett a további Nemzeti Díjak és a Nyílt verseny 10 kategóriájának nyerteseit is bejelentették. A Professzionális és a Diák verseny shortlisteseit március 26-án hozzák nyilvánosságra. A végső győztesek és a Professzionális verseny kategóriájának győzteseit április 17- én hirdetik ki. További részletekért kérjük, látogasson el a www.worldphoto.org weboldalra.

Share |
top

A hozzászóláshoz kérjük jelentkezzen be, ha még nem regisztrált a regisztráció linken megteheti!

E-mail

Jelszó

Regisztráció | Elfelejtett jelszó

bottom




Impresszum
Betöltés: 0.102740 másodperc.