Simics BalázsMegérkezett AZ új Lumix FZ1000 II

Simics Balázs | 2019. Február 21., Csütörtök 09:00

Nagy teljesítményű és sokoldalú - Az új Lumix FZ1000 II mindent tud, amire szüksége lehet.

 

0.jpg

 

 

München, 2019. február. - A vadonatúj FZ1000 II egy minden alkalomnál bevethető fényképezőgép. A nagy méretű, 1 hüvelykes képérzékelővel és 16x optikai zoomos objektívvel rendelkező fényképezőgép a tökéletes bridge készülék a hobbi fotósok számára. A legkülönbözőbb helyzetekben is egyszerűen készíthet kiváló minőségű képeket, mert a legfejlettebb funkciók segítik a tökéletes kép megörökítését. Az FZ1000 II fényképezőgépre akkor is számíthat, ha fontos a gyorsaság, a 4K Fotó és Videó pedig még rugalmasabb használatot nyújt. Használja a szabadon elforgatható hátsó kijelzőt vagy a nagy felbontású élőképes keresőt (LVF) az önnek legjobban tetsző fotó megalkotásához.

 

 

1.jpg

 

 

Fő funkciók


Az FZ1000 II a legjobb funkciókkal rendelkezik, ami az ön által elképzelt fotókhoz szükséges 


A fényképezőgép központi eleme a nagy méretű 1 hüvelykes, 20,1 megapixeles felbontású nagy fényérzékenységű MOS képérzékelő, amely kiváló jel/zaj arányának köszönhetően fényviszonyoktól függetlenül mindig tiszta fotókat képes készíteni. A 16x optikai zoom 25-400 mm fókusztávolságot nyújt (35 mm-es egyenérték), ami a tájképek és a távoli témák fényképezéséhez egyaránt tökéletes. Az f/2.8-4.0 rekesztartománnyal gyönyörű portrékat készíthet elmosódott háttérrel, az új f/11 minimum rekeszértékkel pedig részletgazdag tájképeket lőhet. További műszaki jellemzők:

 

  • Villámgyors működés a körülbelül 0,09 másodperces Light Speed AF-fel (autofókusz), a rövid zárkéséssel.
  • 12 kép/mp nagy sebességű sorozatfelvétel  (AFS) és nagy sebességű 1/16000 mp-es elektronikus zárkioldási lehetőség.
  • 5-tengelyes Hybrid OIS (optikai képstabilizátor) a kézremegés semlegesítéséhez, hogy bármilyen fókusztávolság mellett élesek maradjanak a képek.
  • 440 kép készítésre elegendő akkumulátor üzemidő, és USB töltés akár útközben is.
  • A Fotó Stílusok között megtalálható az új L.Monochrome D a még szebb és még dinamikusabb monokróm fotókhoz.

 

 

3.jpg

 

 

Kapja el a pillanatot 4K Fotóval


A Lumix elismert 4K Fotó funkciójával még a nehezebb fényképezési helyzetekben is elkaphatja a legjobb pillanatot. A megismételhetetlen témákat is lenyűgöző, 30 fps sebességgel örökítheti meg, hogy aztán később kiválaszthassa a legjobb fotót. Az újonnan hozzáadott automata jelölő (Auto Marking) funkció gyorsan és egyszerűen segít megtalálni a megfelelő képet.

A további izgalmas 4K funkciók között megtalálható még az utólagos fókuszálás (Post Focus), a fókuszsorozat (Focus Stacking) és a több kép egyesítésével elérhető „stromotion” hatás is.

 

 

Tökéletes külső

 

Az FZ1000 II ergonomikus külsejét a kényelmes fotózási élmény figyelembevételével tervezték meg. A nagy sebességű és rendkívüli pontosságú 0,39 hüvelykes OLED LVF (élőképes kereső) 2360K képpontos felbontással és 0,74x nagyítással rendelkezik. A kereső képe 20 mm-es távolságból is teljes egészében látható, így szemüveget viselő felhasználók számára is kényelmes. A 3,0 hüvelykes, 1250K képpontos szabadon elforgatható hátsó kijelző érintéssel vezérelhető és oldalra 180 fokban, felfelé és lefelé 270 fokban elforgatható, hogy bármilyen szögből lehessen képet készíteni. A felhasználóbarát kezelőfelület, beleértve az első és hátsó kettős tárcsarendszert és az összesen 13 darab funkciógombot minden fontos funkciót könnyen elérhetővé tesz.  

 

 

www.panasonic.hu

Share |
top

A hozzászóláshoz kérjük jelentkezzen be, ha még nem regisztrált a regisztráció linken megteheti!

E-mail

Jelszó

Regisztráció | Elfelejtett jelszó

bottom
Impresszum
Betöltés: 0.223212 másodperc.