Simics BalázsMég több Olympus újítás

Simics Balázs | 2019. Január 26., Szombat 09:00

Az E-M1X kamerával együtt a gyártó bemutatta az FL-700WR vakut, illetve a limitált kiadású OM-D E-M1 Mark II – Silver Edition kamerát a márka 100. évfordulója alkalmából.

11.jpg

Megbízható vakurendszer vezeték nélküli vezérléssel a most bemutatkozó OM-D E-M1X fényképezőgép professzionális kiegészítéséhez

 

Ez a kisméretű és könnyű vaku kiemelkedő, 42 kulcsszámmal (ISO 100/m) büszkélkedhet. A por-, csepp- és fagyálló kivitel megbízható működést tesz lehetővé szinte mindenféle környezetben, például esőben (Olympus OM-D E-M1X, vagy más por- és cseppálló váz, illetve objektív használata esetén). A vaku használói számára rendkívül élvezetes a kb. 1,5 másodperc teljes töltési idő, melynek köszönhetően a rendszer gyors, kényelmes és egyszerűen használható. A rövid töltési idő által vakus sorozatfelvételeket is készíthetünk, akár 10 fps sebességgel.

 

A vaku vezeték nélküli, rádióhullám-jelvezérelt működtetésre képes, mely fényes környezetben és a területen elhelyezett tárgyak esetén – tehát rálátás nélkül – is alkalmazható. Akár 30 méter távolságból is pontos kommunikáció építhető fel, még abban az esetben is, ha a vaku a téma mögött helyezkedik el.

 

Az FL-700WR vakuvezérlőként és jelvevővel ellátott vakuként is használható. Vakuvezérlőként használva akár három csoporthoz is csatlakoztatható – korlátlan számú vaku vezérlésére. Kiválaszthatjuk, melyik csoportot szeretnénk használni, illetve megadhatjuk a vaku intenzitás kompenzációt is. Emellett használhatjuk hagyományos RC módban (optikai kommunikációval), vezérelt vakuként.


 

22.jpg

Sokoldalú felvételi üzemmódok és fejlett alapfunkciók

 

A Multi Flash mód lehetővé teszi a téma mozgásának megjelenítését a vaku többszöri használatával hosszú expozíciós idő, illetve bulb felvételi mód alkalmazása esetén. Az intenzitás, intervallum (frekvencia) és a felvételek száma beállítható, lehetővé téve a témától függően legoptimálisabb konfiguráció használatát. A High Res Shot, Focus Stacking, illetve Focus Bracketing funkciók – melyek például az OM-D E-M1X és OM-D E-M1 Mark II fényképezőgépek funkciói – a vakuval együtt használhatók.

 

Elérhetőség – árak


A vaku 2019 februárjának végétől érhető el a következő javasolt fogyasztói áron: 119.990.- HUF

 

    1 / 2  Következő >   Utolsó >>

Share |
top

A hozzászóláshoz kérjük jelentkezzen be, ha még nem regisztrált a regisztráció linken megteheti!

E-mail

Jelszó

Regisztráció | Elfelejtett jelszó

bottom




Impresszum
Betöltés: 0.115683 másodperc.