Simics BalázsMándi Emese kiállítása – Repülőtér

Simics Balázs | 2018. December 18., Kedd 09:00

A művész kiállításán a látogatók a Reptér rejtett világába nyerhetnek egy kis betekintést.

hirdetés

1.jpg

Mándi Emese idén nyert felvételt a MAOE, azaz a Magyar Alkotóművészek Országos Egyesületére, azon belül pedig természetesen a Fotóművészeti Tagozatba. A fotóművésznek ez az első önálló tárlata, mely a Liszt Ferenc Nemzetközi Repülőtérre fókuszál.

2.jpg

 

„Vannak különös helyek a városban. Nem tudni miért, de ezek a helyek mágnesként vonzzák a kisebb-nagyobb hétköznapi csodákat. A repülőtér biztosan ilyen hely, hiszen akit egyszer rabul ejt ez a kerozinszagú atmoszféra, az naponta átélheti ezt a csodát. Ez történt Mándi Emesével is öt évvel ezelőtt. Amit itt látnak az 1824 különféle napfelkelte, ködös téli este vagy ragyogó nyári nap csodája. Ennél sokkal több kép született, most 24 képpár mutatja meg a repülőtér kulisszák mögötti világát, úgy, ahogy azt Mándi Emese látta. Ezek a fotók nem akarnak elkápráztatni, nem technikai trükkökkel akarnak levenni a lábunkról, még csak nem is színesek. Mégis értékesek, egyediek, humorosok, emberiek és játékos asszociációkra invitálnak. Ez a mi repülőterünk, kicsit mindegyikünké, és Mándi Emeséé is.”  

3.jpg

Megnyitó:

  • 2018-12-18. 18:00

 

Helyszín:

  • Liszt Ferenc Nemzetközi Repülőtér, 2A Terminálhoz közel az érkezési szinten, SkyCourt Konferenciaterem 2-es terem

 

Köszöntőt mond:

  • Hardy Mihály, BUD Kommunikációs Igazgató

 

A Kiállítást megnyitja:

  • Gál András, fotóművész

 

Megközelíthetőség:

  • Tömegközlekedéssel a 100E jelzésű autóbusszal a Deák Térről. A személygépkocsival érkezőknek a rendezvény idejére ingyenes parkolást biztosítunk a repülőtér Holiday elnevezésű parkolójában.

 

 

A kiállítás 2019. február 18.-ig tekinthető meg.

Share |
top

A hozzászóláshoz kérjük jelentkezzen be, ha még nem regisztrált a regisztráció linken megteheti!

E-mail

Jelszó

Regisztráció | Elfelejtett jelszó

bottom
Impresszum
Betöltés: 0.128136 másodperc.