Simics BalázsLumix S1H

Simics Balázs | 2019. Szeptember 02., Hétfő 08:00

A Panasonic bemutatta új teljes képmezős (full frame), tükör nélküli fényképezőgépét, a LUMIX S1H-t, amely moziminőségű videokészítést nyújt és a világ első 6K/24p (3:2) felvételt biztosító készüléke.

1.jpg

 

 

Wiesbaden, Németország, 2019. augusztus 27. - A Panasonic büszkén jelenti be az új, teljes képmezős érzékelővel rendelkező, digitális, cserélhető objektíves, tükör nélküli LUMIX S1H fényképezőgépet.

 

 

Ahogyan azt már a fejlesztés során bejelentették, a LUMIX S1H az első fényképezőgép a világon, amely a következő jellemzők mellett képes videofelvételeket készíteni: 6K/24p (képarány: 3:2), 5,9K/30p (képarány: 16:9), és 10-bit 60p 4K/C4K.

 

 

Az újonnan kifejlesztett 24,2 megapixeles teljes képmezős érzékelő Dual Native ISO-val rendelkezik, amely nagy fényérzékenység mellett is minimális szinten tartja a zajt. Ehhez társul a Venus Engine optimális jelfeldolgozása, amivel nagy fényérzékenység és minimális zajszint érhető el. A LUMIX S1H 14+ fokozatos dinamikatartományt biztosít, amely megfelel egy mozikamera képességének, ráadásul a V-Log / V-Gamut kompatibilis a népszerű VariCam Look kolorimetriával. A LUMIX S1H azzal válik igazán különlegessé, hogy a Panasonic egyedi hőelvezető technológiájának és az integrált ventilátornak köszönhetően bármilyen felvételi módban korlátlan felvételi időt biztosít. HDR (High Dynamic Range) HLG (Hybrid Log Gamma) üzemmódban, 4:2:2 10-bit HDMI-kimenet és anamorf 4:3 üzemmód is elérhető, valamint további praktikus filmes eszközök is rendelkezésre állnak, mint a felvétel- és állapotjelzőfény, a hullámforma monitor és a V-Log View Assist funkció.

 

2.jpg

 

A LUMIX S1H a vázban található képstabilizátorral (Body I.S.) semlegesíti a kézremegésből eredő elmozdulásokat. A Body I.S. (5-tengelyes) és a LUMIX S sorozat objektívjeiben megtalálható O.I.S. (2-tengelyes optikai képstabilizátor) egyesítésével létrehozott Dual I.S. 2 szinte bármilyen elmosódást képes még hatékonyabban megakadályozni, így akár 6,5 fokozattal hosszabb záridő is alkalmazható. A kihajtható és forgatható hátlapi képernyő valamint a 120 fps sebességű képmegjelenítést nyújtó Real View Finder képkereső egyaránt nagy felbontással és kiváló láthatósággal rendelkeznek. Emellett egy nagy méretű megvilágítható státusz LCD is helyett kapott a készülék tetején. Strapabíró kialakítás gondoskodik a kiváló megbízhatóságról a profi videósok és fotósok számára.

 

 

    1 / 2  Következő >   Utolsó >>

Share |
top

A hozzászóláshoz kérjük jelentkezzen be, ha még nem regisztrált a regisztráció linken megteheti!

E-mail

Jelszó

Regisztráció | Elfelejtett jelszó

bottom
Impresszum
Betöltés: 0.217914 másodperc.