Simics BalázsLumix S1H és Atomos Ninja V – Raw adatátvitel

Simics Balázs | 2019. Szeptember 09., Hétfő 08:00

RAW adatátvitel LUMIX S1H fényképezőgépről Atomos Ninja V monitorra.

1.jpg

  • Folytatódik a sikeres együttműködés az Atomosszal
  • Full-frame RAW adatátvitel HDMI-vel a LUMIX S1H-hoz
  • Élő bemutató Amszterdamban az IBC2019 kiállításon

 

 

Wiesbaden, Németország - 2019. augusztus 29. - A Panasonic bejelentette, hogy folytatódik a sikeres fejlesztési együttműködés az Atomos Limiteddel. A két vállalat együtt valósítja meg a HDMI kábeles RAW adatátvitelt a LUMIX S1H fényképezőgép és az Atomos Ninja V rekorder monitor között.

 

A világ első belső 6K videofelvételre képes, teljes képmezős, tükör nélküli fényképezőgépeként a LUMIX S1H a professzionális mozikamerák minőségét és a tükör nélküli rendszerek hordozhatóságát nyújtja egyben. A fényképezőgép funkcióinak kibővítéséhez és a filmkészítők számára optimális munkafolyamat biztosításához a Panasonic elhatározta, hogy RAW kimenetről is gondoskodik, így külső rögzítésnél is a legjobb minőség garantálható. Ezért kíván a Panasonic teljes kompatibilitást létrehozni az Atomos Ninja V 4K/60p HDR rekorder monitorral.

 

Az Atomos és a Panasonic nagyon jó kapcsolatokat ápol, és már a LUMIX GH sorozatnál biztosítottuk a 4:2:2 10 bit 4K HDMI kimenetet külső rögzítéshez. Most együtt dolgozunk az Atomosszal, hogy HDMI-n keresztül nyújtsunk RAW kimenetet,” jelentette be a fényképezőgép világpremierjén, 2019. augusztus 27-én Joszuke Jamane, a Panasonic képalkotó üzletágának igazgatója.

 

Nagyon büszkék vagyunk, hogy egy Panasonic kaliberű vállalattal folytathatjuk a forradalmi technológiák fejlesztését. Mindketten elkötelezetten dolgozunk azért, hogy demokratizáljuk az alkotók számára a filmkészítés folyamatát és létrehozzuk a RAW adatátvitelt HDMI-n keresztül az S1H és a Ninja V között, amely egy hatalmas ugrás lesz a cél eléréséhez,” tette hozzá Jeromy Young, az Atomos vezérigazgatója.

 

A hamarosan kezdődő IBC2019 szakvásáron Amszterdamban szeptember 13-tól élőben is látható lesz, hogyan működik együtt az új LUMIX S1H és az Atomos Ninja V.
 
A két készülék párosításáról további információ kapható a bemutató során.

 

www.panasonic.hu

Share |
top

A hozzászóláshoz kérjük jelentkezzen be, ha még nem regisztrált a regisztráció linken megteheti!

E-mail

Jelszó

Regisztráció | Elfelejtett jelszó

bottom
Impresszum
Betöltés: 0.250457 másodperc.