Simics BalázsLUMIX S a 2019-es CES-en - Új funkciók

Simics Balázs | 2019. Január 08., Kedd 15:00

Két új izgalmas funkciót jelentett be a Panasonic a CES 2019 kiállításon.

hirdetés

1.jpg

 

Las Vegas, Egyesült Államok, 2019. január 7. - A Photokina 2018 szakkiállításon tett bejelentés után a CES 2019-en mutatja be a Panasonic a LUMIX S tükörnélküli (MILC) full-frame fényképezőgép két új, kulcsfontosságú funkcióját. A LUMIX S tükörnélküli full-frame fényképezőgépek és objektívek 2019 márciusától lesznek kaphatók.

 

Korábbi beszámolóinkat a Panasonic új fényképezőiről itt olvashatjátok:

 

 

A Panasonic tájékoztatója:

 

 

Új funkciók:

 

  • HLG Fotó üzemmód a szélesebb dinamikatartományhoz
  • Nagy felbontású üzemmód a kiemelt részletgazdagságért

 

Vadonatúj kifejezési stílus a fényképészetben

 

A LUMIX S új HLG Fotó üzemmódjával még szélesebb dinamikatartománnyal lehet képeket készíteni. Ez a fejlesztés olyan, árnyalatokban gazdag színreprodukciót biztosít, ami nagyon közel áll a vizuális memóriához, vakító fényeket és sötét árnyékokat jelenítve meg egyetlen fotóban.


A HLG képek HSP fájlban készülnek el, amelyeket HDMI-kábeles csatlakozáson keresztül tündöklő színekkel képesek megjeleníteni a legújabb HLG-kompatibilis Panasonic HD televíziók vagy egyéb HLG-kompatibilis készülékek. Ez a funkció kiváló lehetőség azoknak a fotósoknak, akik HLG-kompatibilis televíziókon kívánják bemutatni a fotóikat.

 

 

Lenyűgöző részletgazdagság a valósághű élményért

 

A nagy felbontású üzemmód ideális tájképek és aprólékosan kidolgozott képzőművészeti alkotások megörökítéséhez. A Body I.S. (képstabilizáló) rendszer segítségével automatikusan 8 kép készül egymás után, a képérzékelő elmozdításával párhuzamosan. Ezt a nyolc képet ezután egy képben egyesíti az új Venus Engine, amely rendkívül gyors jelfeldolgozást biztosít. A végeredmény egy olyan kép, amely hűen adja vissza a legapróbb részleteket is, hogy a fotó gyönyörűen jelenítse meg a valóságot.


Ha a képen egy mozgó alany is szerepel további opciók vehetők igénybe, amelyek ellensúlyozzák a mozgás elmosódását, hogy a fotósok ilyenkor is éppúgy használhassák ezt az üzemmódot, mintha normál üzemmódban fotóznának.

 


 

https://www.panasonic.com/hu/

Share |
top

A hozzászóláshoz kérjük jelentkezzen be, ha még nem regisztrált a regisztráció linken megteheti!

E-mail

Jelszó

Regisztráció | Elfelejtett jelszó

bottom
Impresszum
Betöltés: 0.116091 másodperc.