Fotó MagazinLeica SL objektívek új generációja

Fotó Magazin | 2018. Január 27., Szombat 18:00

A Summicron-SL objektívek legfontosabb előnyei: képminősége, pontossága és a professzionális felhasználáshoz fontos robusztus kialakítása.

hirdetés

LEICA APO-Summicron-SL 1: 2 / 75mm ASPH 

LEICA APO-Summicron-SL 1: 2 / 90mm ASPH  

 

Tokyo-KeyVisual-EN_teaser-2400x787.jpg

 

Az új SL lencséket az SL géptestekkel párhuzamosan fejlesztették, melynek köszönhetően az optika, a szenzor, valamint a képfeldolgozás folyamatának kialakítása a legjobb minőség elérését teszi lehetővé.

A blendeértéktől és a tárgytávolságtól függetlenül részletgazdag képet és elsőrangú színvisszaadást kínál a kép középpontjától a szélekig.

A Leica SL lencsék már eddig is rendkívül magas kontrasztértékeket értek el akár teljesen nyitott blendeállásban is, lehetővé téve az éles és életlen síkok játékát, a tárgy és a bóké összhangjával. A kis mélységélességnek és kivételes képalkotásának köszönhetően, minden egyes Leica Summicron SL optika garantálja a méltán híres és különleges Leica képvilágot.

 

Német tervezés: az objektív frontlencséje, fókuszgyűrűje és bajonett csatlakozása különleges szigeteléssel lett ellátva, így a lencserendszer fokozottan védett az gyengébb eső, por és egyéb szennyeződésekkel szemben. Ezenkívül a lencsék felülete hatékony védelmet kap a Leica AquaDura® bevonatnak köszönhetően piszok, karcolódás és a hétköznapi profi használat egyéb elkerülhetetlen szennyeződései ellen.

A napellenző alakja ideálisan passzol az objektív képszerkesztéséhez. igy a lehető legkevesebb fényt enged a frontlencsére. A mesterien megtervezett napellenző nélkülözhetetlen a maximális kontraszt eléréséhez bármely világítási helyzetben.
 
 
A Leica SL eye-detection (szem érzékelő) funkciójával kis mélységélességnél is tökéletesen fokuszált portrékat készíthetünk.

A teljesítmény kézzelfoghatóan: 

 

 

Share |
top

A hozzászóláshoz kérjük jelentkezzen be, ha még nem regisztrált a regisztráció linken megteheti!

E-mail

Jelszó

Regisztráció | Elfelejtett jelszó

bottom
Impresszum
Betöltés: 0.155354 másodperc.