Simics BalázsLeica kamerák az új Huawei okostelefonokban

Simics Balázs | 2019. Április 02., Kedd 08:00

Az új Huawei P30 és P30 Pro telefonokat, egy új Leica Quad kamerarendszerrel látták el.

4.jpg

 

A két világcég közötti kollaboráció már pár éve él, hiszen nem ez az első két Huawei telefon melyekben Leica kamerákat találunk, viszont a P30 és a P30 Pro biztosan magasan megugorja az eddig felállított mércéket.

 

2.jpg3.jpg

  • A Leica kamerarendszer igazodik a fotós látásmódodhoz és segít, hogy egészében lásd magad körül a világot. A rendszer segít lencsevégre kapni a világunk gyönyörűségeit. A 40 MP-es kamera, a 16 MP-es ultra nagylátószögű és a 8 MP-es telefotó lencsék , hihetetlen szabadságot kölcsönöznek.  
  • A színérzékelés technológiáját a Huawei megújította RGGB-ről, RYYB-re, hogy a képeink még fényesebbek lehessenek. A gyártó SuperSpectrum szenzora 40%-al megnöveli a fényt, és a Kirin 980 rendszer, önmagát tanító algoritmusának köszönhetően a telefon egy tiszta képet nyújt emlékeinkről nappal és este egyaránt.
  • A Huawei P30 Pro-val pedig olyan szituációkat is fényképezhetünk, mint egy gyertyafényes vacsora , vagy a szentjánosbogarak fényjátéka, hiszen ISO 204.800 fényértékkel mindez lehetséges.

1.jpg

 

 

 

 

https://leicarumors.com/2019/03/26/huawei-p30-and-p30-pro-smartphones-announced-with-leica-quad-camera-system.aspx/

 

https://www.leitz-hungaria.hu

Share |
top

A hozzászóláshoz kérjük jelentkezzen be, ha még nem regisztrált a regisztráció linken megteheti!

E-mail

Jelszó

Regisztráció | Elfelejtett jelszó

bottom
Impresszum
Betöltés: 0.113900 másodperc.