Simics BalázsLegalább 2 új Canon EOS M fényképező várható 2019-ben

Simics Balázs | 2018. Október 08., Hétfő 06:00

A Canon EOS R után, az „új” EOS M rendszer a legkézenfekvőbb, és a híresztelések szerint 2019 elején, január környékén pár bejelentésre is sor kerülhet.

1.jpg

A gyártó tükörnélküli zászlóshajójának bejelentése után sokak elgondolkozhattak rajta, hogy vajon mi is lesz a jövője az EOS M rendszernek. A legnagyobb hátulütője a dolgoknak jelenleg a bajonett problémája. Nincsen rá frissítési metódus, hogy az EF-M lencsék működőképesek legyenek az új EOS-R rendszerhez.

 

A Canonrumors.com szerint az EOS M gyártása nem a közeljövőben fog megszűnni, így nincs ok az aggodalomra. A Canon EOS M50, M6 és M5 modellek elég jól teljesítenek a piacon és jó hasznot hoznak a cégnek. Sőt, számos országban ezek a gépek teszik a Canon-t, a legtöbbet eladott tükörnélküli fényképezőgép gyártójává.

 

Az oldal információja szerint 2019 első felére 2 új EOS M rendszerű kamera láthatja majd meg a napvilágot. Az egyik elvileg az M5 utódja lesz, 4K-s videó felbontással és DPAF-al. A 4K-t viszont negatívként éri majd a „minimális” levágás az új szenzoron.

 

Viszont nincs említés újabb EF-M lencsékről amióta hallani lehetett az EF-M 32mm f/1.4 STM objektívről. Az oldal szerint az új rendszerkamerákkal, új kit objektívek is érkeznek az év hátralévő részében.           

 

 

https://www.canon.hu/

https://www.canonrumors.com/at-least-two-new-eos-m-cameras-coming-in-2019-cr2/

Share |
top

A hozzászóláshoz kérjük jelentkezzen be, ha még nem regisztrált a regisztráció linken megteheti!

E-mail

Jelszó

Regisztráció | Elfelejtett jelszó

bottom
Impresszum
Betöltés: 0.114215 másodperc.