Simics BalázsKönyv: Útmutató a Nikon Coolpix P1000 kamerához

Simics Balázs | 2018. November 08., Csütörtök 15:00

Az Amazon-on már elérhető Alexander S. White új könyve, a Photographer’s Guide to the Nikon Coolpix P1000, azaz a Fotós Útmutató a Nikon Coolpix P1000-hez.

 

1.jpg

 

 

 

Röviden összefoglalva:

 

Ez a könyv végeredményben egy teljes útmutatást nyújt a Nikon Coolpix P1000 kamera kezeléséről. Leírja az összes fényképezési módozatot, beállítást, menüpontot a szuperzoom fényképezővel kapcsolatban, mindezt több mint 300 színes fotó mellett. A könyv leginkább kezdő és középhaladó fotósoknak mutatja meg, hogy hogyan is érhetnek el kiváló végeredményt a P1000 használatával.

 

A könyv olyan témákat dolgoz fel, mint az AF, manuális fókuszálás, HDR fotózás, ISO érzékenység, memória kártyák használata és a vakumódok. Különféle technikákról olvashatunk, melyek megkönnyítik a maximum elérését a 3000mm-es gyújtótávon. A könyv emellett elmagyarázza a pozitívumait a különböző vezeték nélküli fájlátviteli funkcióknak, mint a Wi-Fi vagy a Bluetooth, vagy akár a különböző adatok csatolását a képeinkhez.

A kötetben több példaképet is láthatunk olyan kreatív megoldásokkal, mint a Picture Control vagy a Madár figyelő, Hold, Kreatív vagy a jelenetkészítő módok.    

 

A könyv természetesen kitér a P1000 videó készítési módjaira is, mint a lassított felvételi mód vagy a 4K, illetve a már meglévő felvételekhez adható Filter Effect, szűrőeffektusokra is.

 

Egyszóval minden benne van ahhoz, hogy a legtöbbet hozzuk ki Nikon Coolpix P1000 kameránkból.

 

 

 

Amazon UK:

 

Photographer's Guide to the Nikon Coolpix P1000: Getting the Most from Nikon's Superzoom Digital Camera

 

 

 

 

https://nikonrumors.com/2018/11/07/new-book-photographers-guide-to-the-nikon-coolpix-p1000.aspx/

Share |
top

A hozzászóláshoz kérjük jelentkezzen be, ha még nem regisztrált a regisztráció linken megteheti!

E-mail

Jelszó

Regisztráció | Elfelejtett jelszó

bottom
Impresszum
Betöltés: 0.126023 másodperc.