Két remek új Sigma objektív full frame-es gépekhez

Fotó Magazin | 2017. Június 29., Csütörtök 09:00

A Sigma két új objektívvel jelentkezik: egy kivételesen fényerős ultra nagy látószögű fixszel és egy minőségi mindenes zoommal full frame-es Nikon, Canon és Sigma vázakhoz

Sigma 14mm F1.8 DG HSM Art Lens_.jpg

Sigma 14mm F1.8 DG HSM Art objektív

A világ első és egyetlen f/1,8-as fényerejű, autófókuszos, ultra nagy látószöget biztosító, 14mm-es full frame objektívje Amerikában 1,599 dollárba kerül (magyar ára 519.900 Ft lesz).

A Sigma azt ígéri, hogy a 80mm-es átmérőjű frontüveg (mely a világ legnagyobb, üvegből készült aszférikus lencséje) középen és a széleken is tökéletes élességet biztosít, ellenben mentes minden torzítástól és tükröződéstől ill. becsillanástól, ahogy a kromatikus aberrációt is jól kezeli.

Az igen gyorsan fókuszáló objektív kiválóan alkalmazható asztro-, épület- és tájfotózáshoz is. A nagy frontátmérőnek és a nagy fényerőnek köszönhetően egészen kivételes háttérelmosásra képes az üveg, melynek súlya meghaladja az 1 kg-ot, és melyhez napellenző is jár.

 

sigma14_2470_.jpg

Sigma 24-70mm F2.8 DG OS HSM Art objektív

A teljes zoom tartományában f/2,8-as fényerőt biztosító, stabliziált standard zoom objektív amerikai ára 1,299 dollár, idehaza 449.900 Ft-ba kerül majd.

A por- és cseppálló 24-70-es egy igazi igásló, amelyet számtalan különféle fotós feladathoz lehet kiválóan alkalmazni. Az objektívbe stabilizátort és ultrahangos Hypersonic Motort (HSM) építettek – utóbbi a hatékony és szupergyors fókuszálásról gondoskodik. A fém tubust hőálló anyag védi. Az objektív faltól falig éles képet, a minimálisnál is kevesebb kromatikus aberrációt és torzítást, valamint gyönyörű bokeh-t kínál. Szűrőmenete 82mm-es, és kapunk hozzá napellenzőt is.

 

Mindkét objektív Canon és Sigma verziója együttműködik a Sigma MC-11 nevű átalakítójával, mellyel Sony E bajonettes gépeken is használhatók.

 

www.sigma-foto.hu

www.sigmaphoto.com

 

(-)

Share |
top

A hozzászóláshoz kérjük jelentkezzen be, ha még nem regisztrált a regisztráció linken megteheti!

E-mail

Jelszó

Regisztráció | Elfelejtett jelszó

bottom




Impresszum
Betöltés: 3.118234 másodperc.