Simics BalázsItt az új Sony Imaging Edge

Simics Balázs | 2019. Január 18., Péntek 09:00

Az új Imaging Edge szoftver új szintre emeli a készülékek közötti kapcsolódást és bővíti a Sony kamerák kreatív képességeit. A mobil applikáció mellett pedig, a gyártó számos egyéb frissítést jelentett be korábbi asztali alkalmazásaihoz is.

1.jpg

Sajtóközlemény:

 

A Sony bemutatta az új Imaging Edge™ mobil applikációt, valamint számos frissítést a „Remote”, „Viewer” és „Edit” asztali alkalmazásokhoz, melyek izgalmas új funkciókat nyújtanak minden felhasználónak, hobbifotósoknak és profiknak egyaránt.

 

Az új Imaging Edge alkalmazás


Az Imaging Edge Mobile a Sony PlayMemories Mobile applikáció utódja, amely azonnali képátviteli lehetőséget biztosít fotózás közben a kamera és a csatlakoztatott mobilkészülék között. Az automatikus háttér/adat átvitel okostelefonra funkció segítségével a felhasználók könnyedén megoszthatják a kívánt tartalmat okostelefonjukról a közösségi média felületeken. A mobilalkalmazás mindemellett támogatja a 4K minőségű videó jelátvitelt, és rendelkezik távirányítási funkcióval is.               

 

A profi fotósók számára fejlesztett Transfer & Tagging add-on alkalmazással jelentősen felgyorsítható a munkafolyamat, a kamerák és mobilkészülékek közötti FTP adatátviteli funkciónak köszönhetően, így a fotósnak nem kell másra koncentrálnia, csak a képek készítésére. Az applikáció a hangvezérlést is támogatja a fotózás közbeni kommunikáció és az utómunka felgyorsítása érdekében. Az alkalmazás online funkciója pedig segít a képekhez csatolt feliratokat és megjegyzéseket minden eszközön szinkronizálni.

 

A Sony új mobilalkalmazásai, az Imaging Edge Mobile és a Transfer and Tagging add-on 2019 márciusától lesznek elérhetők.

 

A Remote, Viewer és Edit asztali alkalmazások fejlesztései


A Sony Imaging Edge alkalmazás asztali verziója szintén frissülni fog a time-lapse filmek elkészítésének munkafolyamatát megkönnyítő funkciókkal, így a cserélhető lencséjű Sony kamerák ideális eszközök lesznek time-lapse filmek rögzítésére. Ezen felül további felhasználói élményt segítő funkciók is bekerültek, mint például az összehasonlító megjelenítés és a gyűjtemény funkció, valamint megújult a felhasználói kezelőfelület.

 

A Remote, a Viewer és az Edit asztali alkalmazások legfrissebb verziói (1.4) 2019 januárjától lesznek elérhetők.

 

 

https://www.sony.hu/

Share |
top

A hozzászóláshoz kérjük jelentkezzen be, ha még nem regisztrált a regisztráció linken megteheti!

E-mail

Jelszó

Regisztráció | Elfelejtett jelszó

bottom




Impresszum
Betöltés: 0.090952 másodperc.