Fotó MagazinIII. Magyar Fotomarathon

Fotó Magazin | 2010. Június 16., Szerda 13:00

Kedves Résztvevők! Ez a hírlevél, csakis az idei Fotómarathonról szól, és remélem, hogy kellően felcsigázza majd azok figyelmét, akik eddig még nem regisztráltak az oldalon. A nyeremények pedig nagyon csábítóak, érdemes küzdeni értük...

Alapvetően arra szeretném felhívni a figyelmet, hogy a Fotomarathon szerte a világban ( sok helyen rendezik ) elsősorban azoknak szól, akik kreatívan akarják kipróbálni magukat fényképezőgéppel a kezükben, és új tapasztalatokat kívánnak szerezni a fotózás területén. Nagyszerű és igazán kreatív anyagok születtek az elmúlt években, és ezt szeretnénk idén is megismételni, egyben örömet szerezni mindenkinek, és hozzá egy kis izgalmat - "hátha az enyém lesz a legjobb" alapon. Gyertek, próbáljátok ki magatokat, és ha támogatásra van szükésgetek, akkor hozzátok magatokkal a barátotokat, barátnőtöket, akikkel biztosan még lazábban telik majd a nap. Klikkeljetek a honlap tetején látható bannerre, és menjetek át a fotomarathon.hu  weboldalra, ahol regisztrálhattok. Sok sikert kívánok és jó fotózást 2010. július 24. -én.

 

Üdvözlettel:

Soltész Rezső

 

 

FM_hirdetes_web.jpg

Share |

csakpozitivan2010. Június 28. @ 08:26:34

Kedves bidbul! A neved biztos nem véletlenül rímel a pitbull-lal, akkora harag van benned.
A regisztrációs díj (1000 ft) nem gondolom, hogy "egy csomó" lenne. Ha részt vettél az előző(kö)n, láthatod, mekkora fejlődés van. Lehet, hogy követtek el hibákat a rendezők, de ki tökéletes? Te talán az vagy? Te sosem követtél el hibát? Próbáld meg a dolgokat úgy elfogadni, ahogy vannak. Segíts, hogy jobb legyen, főleg magadnak azzal, hogy nem lázadsz és hőzöngsz mindenen. Nem mindegy, hogy hörögve, vagy röhögve éled az életed.
Az 5 e-mail-ből négyet meddig tartott kitörölni? Olyan nagy dolog volt? Apró dolgok, amin kár felhúzni magadat. Te iszod meg a levét. Egyébként meg nem kötelező befizetni a regisztrációs díjat és részt venni sem kötelező. Ha Úgy érzed, hogy a semmire fizetted a reg.díjat, miért merült fel benned egyáltalán, hogy ezentúl is elindulj? Tedd félre a sértődést. Mindenki nem nyerhet. De volt - és remélem lesz - egy kellemes napja az évnek.
Egyébként abszolút kívülálló vagyok, még csak induló sem voltam a versenyen, de fiammal végigcsináltam az elsőt és a másodikat is.
A nyertesek, és képeik is láthatók voltak a honlapon is és a Mai Manó Házban megrendezett kiállításon is.

Peace: csakpozitívan

bidbul2010. Június 26. @ 18:10:14

megtudhatnánk először, hogy kik nyerték a tavalyi fotómarathont? hol láthatóak a nyertes képek? kik vitték haza a nyereményeket?

ugye nem gondoljátok, hogy újra kifizetünk egy csomó regisztrációs díjat a semmire?

ui.: köszi az 5-ször kiküldött 2 megás hírlevelet!

    1 / 1    

top

A hozzászóláshoz kérjük jelentkezzen be, ha még nem regisztrált a regisztráció linken megteheti!

E-mail

Jelszó

Regisztráció | Elfelejtett jelszó

bottom




Impresszum
Betöltés: 3.061251 másodperc.