Fotó MagazinII. Budapesti FotósViadal

Fotó Magazin | 2018. Március 27., Kedd 18:00

A FotósViadal egy olyan rendezvény, ahol az amatőr és tapasztaltabb fotósok összemérhetik kreativitásukat.

Az egyedülálló verseny célja, hogy összehozza a fényképészet szerelmeseit kortól és szaktudástól függetlenül, és élmény legyen a részvétel a versenyzőknek. A szervezők amatőr és profi fotósok jelentkezésére is egyaránt számítanak.

A hagyományteremtő jelleggel indult versenyt a Pannon Egyetem Fényképészkör hasonló jellegű külföldi és itthoni rendezvények alapján szervezte meg, első alkalommal 2010 tavaszán Veszprémben. A mozgalmas, egész napos kihívást jelentő verseny lehetőséget ad a tapasztalatszerzésre, és a programból adódóan bizonyos határokig minden résztvevő tudja alakítani saját idejét. A rendezvény ideje alatt az 8 darab elkészítendő és a checkpointokon leadandó fotót Budapest festői belvárosában készíthetik el a résztvevők.

 

fotosviadal.jpg


A verseny során leexponált képek készítői közül a szakmai zsűri értékelését követően pár héten belül kerülnek ki a nyertes képek. A FotósViadal vándorkupáját a győztes sorozat készítője viheti haza.

A FotósViadal programját úgy állítottuk össze, hogy kihívás legyen a versenyzőknek és kellően interaktív legyen a napjuk. Bizonyos határokig mindenki egyénileg is tudja alakítani az idejét, lehetőség van kisebb-nagyobb pihenők beiktatására is. Az eddigi tapasztalatok alapján az indulók nem veszítik el kezdeti lelkesedésüket, minden egyes téma kézhezvétele után újult erővel vágnak neki a feladatnak. Egy időben csak egyetlen téma címe, és az időkorlátja áll a versenyzők rendelkezésére, ez adja a FotósViadal dinamikáját.

Előzetes regisztráció hamarosan!

Regisztrációs díj: elővételben 2,000 Ft, helyszínen 3,000 Ft.; 14 év alattiaknak 1,000 Ft.

 

Facebook esemény: www.facebook.com/events/2066355460290380/?active_tab=about

Share |
top

A hozzászóláshoz kérjük jelentkezzen be, ha még nem regisztrált a regisztráció linken megteheti!

E-mail

Jelszó

Regisztráció | Elfelejtett jelszó

bottom
Impresszum
Betöltés: 0.114284 másodperc.