Simics BalázsHivatalosan is megérkezett az Olympus E-M1X!

Simics Balázs | 2019. Január 25., Péntek 09:00

2019. Január 24, Hamburg – Az Olympus ma bemutatja legújabb,
OM-D E-M1X névre keresztelt fényképezőgépét. A kamerát a megbízhatóság, sebesség, precizitás és képminőség szempontjából is egyértelműen professzionális felhasználásra tervezték.

3.jpg

 

A megbízhatóság, ellenálló képesség és használhatóság új mércéje

 


Integrált portrémarkolatával az E-M1X azt a biztos tartást kínálja, melyet a profi fotósok keresnek. Mivel a függőleges és vízszintes markolat kialakítása azonos, használója ugyanazokat az intuitív kézmozdulatokat használhatja portré és tájkép fotózásakor is. A kereső új optikai tervezési szempontok szerint készült – a kategóriában is élvonalat jelentő 0,83x nagyítással (35mm ekvivalens érték). A standard Lever Lock zármegoldás mellett pedig az új C-Lock Lever segít a kívánt kezelőszervek lezárásában, portréfotózás közben.

 

Az OM-D sorozat már bizonyított időjárásálló tömítésrendszere még átgondoltabb tervezéssel került az E-M1X fényképezőgépbe – így azt a világ legjobbjává tette: az E-M1X ugyanis kiválóan vizsgázott az Olympus belső vízmentesség-tesztjén, mely az IPX1-nél is szigorúbb mérési elvekre alapul. Így a legzordabb időjárás esetén is gondtalanul használhatjuk – sőt, a por- csepp- és fagyálló kivitel tömítettsége akkor is megbízhatóan helytáll, ha távkioldót, mikrofont, vagy fejhallgatót csatlakoztatunk hozzá.


 

Áttervezett autofókusz-rendszer az optimális kényelem, sebesség és precizitás érdekében

 


Az OM-D AF rendszere teljes áttervezés után került az E-M1X modellbe: az OM-D E-M1 Mark II 121 keresztérzékelős képpontos on-chip Phase Detection AF szenzorára épülve az AF algoritmus újragondolásával az Olympus rendkívül fejlett élességállítást kínál. Az E-M1X emellett a rögzített felvételek AF információit felhasználva képes a téma villámgyors követésére annak nem várt mozdulatai és sebességváltozása esetén is. Az új, intelligens témakövetés lehetővé teszi az AF rendszer számára egyes témák automatikus követését (például autósport, repülő és mozgó járművek fotózása közben) – az optimális képterületre fókuszálva és megbízható témakövetést kínálva. Így már csak a kompozícióra kell összpontosítanunk.

 

    1 / 3  Következő >   Utolsó >>

Share |
top

A hozzászóláshoz kérjük jelentkezzen be, ha még nem regisztrált a regisztráció linken megteheti!

E-mail

Jelszó

Regisztráció | Elfelejtett jelszó

bottom
Impresszum
Betöltés: 0.127878 másodperc.