Simics BalázsFUJIFILM X-T4

Simics Balázs | 2020. Február 27., Csütörtök 09:00

A döntő pillanat megragadása, amely segít elmesélni egy történetet. A tökéletes tükörnélküli kamera, amely kielégíti minden profi felhasználó kreatív vágyait.

 

1.jpg

 

 

A FUJIFILM Vállalat (elnök: Kenji Sukeno) büszkén jelenti be a FUJIFILM X-T4 (a továbbiakban: „X-T4”) bevezetését, amely az X szériás tükör nélküli digitális fényképezőgépek legújabb modellje. Az X-T4 az X sorozat csúcspontja, amelya legnagyobb teljesítményt nyújtja állókép és video készítés során egyaránt. Az újonnan fejlesztett zárszerkezet gyors, tartós és csendes. Az X szériában valaha használt leggyorsabb AF teljesítmény, valamint egy újonnan fejlesztett algoritmus kombinációjának köszönhetően rögzítheti azokat a döntő jelentősségű pillanatokat, amelyeket korábban talán elmulasztott. Az X-T4 az első olyan modell az X-T sorozatban, amely vázon belüli képstabilizátort használ (IBIS), ezzel pedig drasztikusan növelve a kamerában rejlő lehetőségeket állóképek és videofelvételek készítésekor. Az önálló video mód egy egyszerű kapcsolóval aktiválható, a videó módban is használható vázon belüli képstabilizátor pedig páratlanül síma felvéltelt eredményez, lehetővé téve a felhasználóknak, hogy belemerüljenek a videófelvétel készítésbe. Az új filmszimulációs mód, az ETERNA Bleach Bypass szimulálja a hagyományos filmfeldolgozási technikát, hogy egyedülálló világot teremtsen az alacsony telítettség és a magas kontraszt mellett. Az X-T4 egy csodálatos képalkotó eszköz, amely IBIS-sel, új zárszerkezettel és nagy kapacitású akkumulátorral van ellátva, mindez kompakt és könnyű vázba helyezve, amely az X széria alapvető filozófiája. Vannak olyan pillanatok, amelyek rögzítésére vagy felvételére csak az X-T4, a tökéletes tükörnélküli fényképezőgép alkalmas.

 

 

Az X-T4 főbb jellemzői és fejlesztései a következők:

 

 

Nagyteljesítményű új eszközök

 

 

Az X-T4 az első olyan modell az X-T sorozatban, amely vázon belüli képstabilizátort használ (IBIS). A 29 darab XC / XF objektívből 18-nál 5 tengelyes, 6,5 fényértékes képstabilizálást biztosít, köszönhetően a központi egységek új anyaghasználatának, a finomított zárszerkezet ütéscsillapító struktúrának az újonnan fejlesztett giroszkóp szenzoroknak, amelyet kb. 8x pontosabb működést biztosítanak az X-H1-ben használt egységhez képest. Az egység segíti az éjszakai fényképezést és az akciófotózást, például sport, valamint segít a videófelvétel készítésben olyan helyzetekben, amikor a kamera hajlamos a rázkódásra. Az új IBIS egység rugók helyett mágneses erőt alkalmaz, ami növeli a hatékonyságot, miközben 30%-al kisebb és 20%-al könnyebb, mint az X-H1 IBIS egysége.

 

Az X-T4 kiemelkedően gyors zárszerkezettel van szerelve. Köszönhetően az újonnan kifejlesztett, nagy nyomatékú DC motornak, a zárszerkezet képes a világ leggyorsabb 15kép / másodperces sorozatfelvételére nagysebessé burst üzemmódban, ezen kívül fejlett választeljesítménynek köszönhetően a redőny késleltetés mindössze 0,035 másodperc. A zárszerkezet élettartama a duplájára nőt a 300 000 expoval and zár hangja pedig 30%-al csendesebb, az X-T3-hoz képest.

 

Kb. 500 kép / töltés normál módban, kb. 600 kép / töltés gazdaságos módban és kb. 1700 képkocka, ha két további akkumulátort használnak az opcionális "VG-XT4" elemtartóval.

 

A FUJIFILM színreprodukciós technológiáját kombinálva, több mint 85 évnyi, a fotófilmekre fordítot kutatási és fejlesztési tevékenységel, az X-T4 sokféle lehetőséget kínál, így pontosan úgy alkothat újra bizonyos jeleneteket, ahogy az az emlékeiben el.

 

    1 / 3  Következő >   Utolsó >>

Share |
top

A hozzászóláshoz kérjük jelentkezzen be, ha még nem regisztrált a regisztráció linken megteheti!

E-mail

Jelszó

Regisztráció | Elfelejtett jelszó

bottom
Impresszum
Betöltés: 0.092238 másodperc.