Simics BalázsFUJIFILM X100V

Simics Balázs | 2020. Február 07., Péntek 09:00

Megérkezett a Fujifilm legújabb kamerája!

0.jpg

 

A FUJIFILM vállalat (Elnök: Kenji Sukeno) örömmel jelenti be a FUJIFILM X100V-t (X100V), a legújabb verzióját az ikonikus, hordozható és szórakoztató X100 kompakt digitalis fényképezőgép sorozatnak.

A Fujifilm X100 sorozatának ötödik iterációja, az X100V egy jelentős frissítés a korábbi modellekhez képest. Egy újonnan tervezett 23mmF2 lencsével, fejlett hibrid kereső fejlesztéssel, időjárásállósággal és egy új dönthető hátsó LCD monitorral rendelkezik számos más frissítés mellett. A legújabb generációs X-TransTM CMOS 4 érzékelő és az X-Processor 4 képfeldolgozó motor segítségével, az X100V minden kreatív felhasználót a szakemberektől a mindennapi képalkotókig egy könnyen használható, mindenre alkalmas és kifinomult eszközzel látja el, amely hihetetlen képminőséget biztosít mind állóképek, mind videofelvételek készítésekor.

 

 

1.jpg

 

Az X100V főbb jellemzői és funkciói:


 

Újratervezett forma a képalkotók igényeihez


Az X100V időtlen vázának felső és alsó burkolata egy darab alumíniumból készült, ami finomított és klasszikus kameratestet eredményez, tiszta szélekkel. A gyönyörű aluminium szatén bevonat, a markolaton, az ISO tárcsán és az objektív tubusán végzett apró finomítások kényelmes fogást és kezelést biztosítanak. Az időjárásállóság első alkalommal jelenik meg az X100 sorozatban, abban az esetben, ha az opcionális AR-X100 adaptergyűrűt és PRF-49 védőszűrőt csatlakoztatja az X100V vadonatúj objektívéhez. Ezenkívül egy új, kétirányba dönthető LCD érintőképernyő került a kamera hátoldalára, és újabb előnyt biztosít a sorozat számára, mivel intuitív érintőképernyő-vezérlést biztosít, így a fotósoknak még több lehetőséget kínál a képek megtekintésére, a komponálásra és a fotózásra.

 

Egy új objektív, hogy a lehető legtöbbet hozhassa ki bármelyik felvételéből.


Az X100V egy új, 23mmF2.0 lencsével rendelkezik, amely biztosítja, hogy az X-TransTM CMOS 4 érzékelő minden részlete gyönyörűen életre keljen. Továbbfejlesztve a jobb felbontás érdekében, ez az objektív jelentős előrelépést jelent a korábbi X100 verziókhoz képest, de továbbra is ugyanazt a méretet és kompatibilitást biztosítja, mint az elődei.  WCL/TCL konverziós lencsék használata, miközben megmarad a 4 fényértékes belső ND szűrő.

 

Az X100V szívében a legkorszerűbb X-TransTM CMOS 4 érzékelő és az X-Processor 4 képfeldolgozó motor kombinációja található. A kivételes 26,1MP-es érzékelő háttérvilágítással rendelkezik, hogy maximalizálja a minőséget és a dinamikatartományt, míg az egyedi színszűrő elrendezés csökkenti a moiré hatást és a fals színvisszaadást aluláteresztő szűrő használata nélkül. A kiváló képminőséget a négymagos X-Processor 4 egészíti ki. Ez a nagyteljesítményű CPU nemcsak a képek gyors és zökkenőmentes feldolgozását biztosítja, hanem egy új algoritmusnak köszönhetően növeli az AF teljesítményt -5EV esetében is.

    1 / 2  Következő >   Utolsó >>

Share |
top

A hozzászóláshoz kérjük jelentkezzen be, ha még nem regisztrált a regisztráció linken megteheti!

E-mail

Jelszó

Regisztráció | Elfelejtett jelszó

bottom
Impresszum
Betöltés: 0.218520 másodperc.