Fotó MagazinFotómaraton a Várkert Bazárban

Fotó Magazin | 2017. Március 17., Péntek 20:00

Fogd a fényképezőgéped és indulj el Budapest utcáin – 4 órád van rá, hogy a megadott 4 témában fotózz. Képeidet vidd vissza a Várkert Bazárba és legyen a tied a legjobbak között!

Az BPF első alkalommal hirdeti meg a a fotós rendezvényt, amelyre mindazokat várjuk, akik szeretnek fotózni. Profi és amatőr fotósokat és családokat is, hiszen külön gyerekeknek kiírt kategóriában a kicsik és nagyok szüleikkel együtt vehetnek részt a versenyben. 

 

 

marathon-722x1024.jpg

 

A program 10 órakor kezdődik a Várkert Bazár Déli Palotákban, a regisztrációval, ahol a résztvevők megkapják a nevezési lapot a 4 fotótémával. A regisztráció után a játékosok becserkészik Budapest utcáit, a Budai Vár látványban gazdag izgalmas tereit és fényképeket készítenek a 4 megadott témára. Az elkészült anyaggal visszatérve a témánként kiválasztott 1 képet (összesen 4 db) letöltik a Várkert Bazárban erre kialakított helyszínen. A fotómaraton során készült képeket szakmai zsűri bírálja el, az első három helyezett értékes szakmai díjakban részesül, a legjobb képek a szerzők megnevezésével felkerülnek a Budapest FotóFesztivál, a Tripont és a Várkert Bazár webldalaira, közösségi portáljaira. 

 

A rendezvény a Budapest FotóFesztivál a Várkert Bazár és a TRIPONT együttműködésében jött létre.

Várkert Bazár Déli Paloták / The Castle Garden Bazaar
1013 Budapest, Ybl Miklós tér 6.

 

Print tripont_logo

Share |
top

A hozzászóláshoz kérjük jelentkezzen be, ha még nem regisztrált a regisztráció linken megteheti!

E-mail

Jelszó

Regisztráció | Elfelejtett jelszó

bottom




Impresszum
Betöltés: 3.103513 másodperc.